2777
2789

عمه من بچه آخرشو یعنی پنجمی رو تو ۴۰ سالگی آورد الان اینقدر کا با دختر آخریش جوره با بقیه نیست خیلی خیلی به هم وابسته ان دخترش ۳۰ سالشه عمه من ۷۰ از همون اول باهم جور بودن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینکه میگید حقیقته محضه و دلیل به شدت قانع کننده

خودت از شرایط بدنت اطلاع داری. خب بعضیا بزرگتر یا کوچکتر از سنشون هستن. نمی دونم تو چطوری هستی اما ترامپ الان بالای ۸۰ سالش هست. بعد تو الان ۴۰ سالت هست. بچه دار بشی دیر نیست اگر دانایی و توانایی و مهربونی داری.

مادر ۸۰ سالگی بچه بیاره ولی طرز فکرش نثل بچش باشه یکی هست تو ۲۰ سالگی بچه میاره هیچ نزدیکی از لحاظ طرز فکری با بچه نداره و هردوشون عذاب میکشن 

سپاس‌خدایی‌را‌كه‌مرا‌دوست‌می‌دارد،درحالیكه‌ازمن‌بی‌نياز،است‌.💕

عزیزم شما یا قصد داری بیاری که خب با شرایط زندگیت سبک سنگین میکنی و تصمیم میگیری یا خیر تصمیمی نداری اونم با خودته،ولی اینکه داری دلایل جمع میکنی برای مخالفت عجیبه ،دارید پایان نامه مینویسید؟؟؟؟از نظر علمی بارداری توسن بالا مردود نیست اتفاقا درخیلی موارد به طول عمر مادر هم کمک میکنه،با توجه به سایر مساءل کاملا شخصیه وکسی نمیتونه یه نسخه روبرای همه بپیچه

آره خوب من 37سالگی تازه ازدواج کردم. دوست داشتم دومی هم همون یکسالگی اولی بیارم اما خوب خدا نداد و پ ...

دقیقا تو مدرسه دخترم من دقت میکتم خانم های جاافتاده و پدر های سن دار خیلی رابطه بهتری با دختراشون دارند موقع تعطیلی مدارس دارم میبینم عاشقانه با بچه ها رفتار میکنند انگار رابطه هاشون بهتره 

خودت از شرایط بدنت اطلاع داری. خب بعضیا بزرگتر یا کوچکتر از سنشون هستن. نمی دونم تو چطوری هستی اما ت ...

عزیزم ترامپ مرد اول دنیاست کی با کی مقایسه میکنی اونا خدمه و نوکر دارن ما نمیتونیم نیم کیلو پسته بخریم خودمون بخوریم حالا مهمون پیشکش بچه ی ترامپ  تو خونشون شهر بازی  داره و ... و ... خداییش چی میشه خودتون رو با ترامپ و رونالدو و ایلان ماسک و ثروتمندا مقایسه میکنید چطوری فکر میکنید

دقیقا تو مدرسه دخترم من دقت میکتم خانم های جاافتاده و پدر های سن دار خیلی رابطه بهتری با دختراشون دا ...

منم همین حس و دارم نسبت به بچه اولم تا سومی با سومی بهتر ارتباط گرفتم اولی و ۲۵ سالگی آوردم سومی و ۳۴ اصلا تجربه نداشتم سر اولی کم حوصله تر بودم و ...

عمه من بچه آخرشو یعنی پنجمی رو تو ۴۰ سالگی آورد الان اینقدر کا با دختر آخریش جوره با بقیه نیست خیلی ...

۷۰ خیلیه برو از دختر عمت بپرس ببین غصه ی پیر بودن مادرش رو نمیخوره ظاهر زندگی ها رو زیاد باور نکنید تو ظاهر همه چیز عالیه

وقتی من بدنیا اومدم مادر ۳۵ ساله و پدرم ۴۵ ساله بودن و من الان با ۲۶ سال سنم فقط شاهد درد کشیدن شونم🥲

دلم میترکه هربار میبینم پدرم حتی برای آب خوردنم منتظر تا کسی براش آب بیاره😔

میخوام چند تا از مشکلات و چالش های اختلاف سنی زیاد بین والدین و فرزند رو بگم که تجربه شخصی خودمه🙃تح ...

صحبت هاشون شنیدنیه زحمت کشیدن و وقت گذاشتن محض اطلاع صرفا بخونید نه چیز دیگه ای مرسی عزیزم من باید مادر خیلی آگاهی باشم بتونم همین یک فرزند رو به نحو احسن بزرگ کنم دلم خانواده ی بزرگ میخواست ولی نشد قسمت نبود ناراحتم از این بابت ولی کاری از دستم بر نمیاد همسرم میگه تو این سنه و فاصله سنی ظلم به فرزند دومه