2777
2789

خداببخشه من به همین دلایل مزخرف تو 7هفته سقط کردم دلایلی مثل اینکه فاصله سنی‌ش بابقیه زیاده ووقتی اون 18سالش بشه مثلا همه سر خونه زندگیشون هستن واون مونده وی مادر پیر ومریض کهریادرکش نمیکنه وهمش دعوادارن یابه خاطر عذاب وجدان مجبوره تحمل کنه یا بچه هارو سر سامون دادیم وچیزی برااین طفلی نمیمونه ونه توان کارکردنی که کمکش کنیم. تا اینکه سنم بالای وممکنه مشکل دار باشه واگه معلول باشه و... ولی اشتباه کردم ولی پشیمونی فایده نداشت همیشه شرمگینم اصلا فراموشم نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فارغ التحصیلی و عروسیش را نمیتونی ببینی عمرت کفاف نمیده

وا این چه حرفیه ، مگه صد سال پیشه که مردم تا پنجاه شصت سالگی بیشتر عمر نکنن🙁 الان شاخص نرمال بالای هفتاده

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
عمرشون با عزت چشم نخوری عزیزم لازم نبود همه رو بگیا خدا سلامتی بده چشم بد دور

ان شاالله که همه پدر و مادراسالم باشند این رو گفتم برای کسایی که همش میگن اختلاف سنی زیاده ، بابا توروخدا به فکر اینده کشور باشید بچه بیارید کشور داره پیر میشه چندسال دیگه کی میخواد این کشورو اداره کنه . کشور نیروی جوان میخواد ، به فکر اینها هم نباشید اتفاقا اونایی که بچه زیاد دارن هم حال جسمیشون بهتره هم حال روحیشون. 

خودخواه نباشید اون بچه پدر و مادر جوون میخواد وقتی نوجوون بشه شما درگیر کلی مشکلات و مریضی میشید اون ...

اصلا خودخواهی نیست اختلاف سنی من با مامانم ۴۰ سال هست و اصلا هم در دوران نوجوانی مریض نبودن و خداروشکر سایشون بالاسرمه. اتفاقا ظلم در حق بچه اوله که براش خواهر برادر نیارن.

بچه اول باید یه همدم به جز پدر و مادر در خانواده داشته باشه علی الخصوص اگه بچه اول دختر باشه که حتما باید یه خواهر یا برادر براش باشه 

من همون فرزندی هستم که اختلاف سنی زیادی با والدینم داشتم و بعد از چهل سالگی مادرم به دنیا اومدم 

اگر میخواین به صورت کاملا منطقی و با دلیل توضیح بدم و از چالش هاش بگم و چطوری میشه مشکلات اختلاف سنی با فرزند رو کم کرد

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خداببخشه من به همین دلایل مزخرف تو 7هفته سقط کردم دلایلی مثل اینکه فاصله سنی‌ش بابقیه زیاده ووقتی او ...

خوب چرا سقط کردی نگهش میداشتی خوب یکی دیگه بیار خیلی اذیتی

صبور حوصله پدرو مادرشرطه 

واز همه مهمتر وقتی بچه کلاس اوله یه والد پنجاه ساله می‌ره در مدرسه دنبالش 

تو تو انجمن اولیا مربیان مدرسه 

اون بچه دوست داره مادروپدرش جوان باشند مثل بقیه 

من همون فرزندی هستم که اختلاف سنی زیادی با والدینم داشتم و بعد از چهل سالگی مادرم به دنیا اومدم اگر ...

نه فقط بگو از ته دل راضی هستی یا نه وقتی بیاریم چاره ای نداریم باید سازگار بشیم 

عزیزم اولی ۱۳ سالشه دومی رو میگم تو ۴۰ خیلی دیگه دیره یه تک فرزند دیگه تازه الان دیگه تو دور و برم ه ...

اولی ۱۳ سالش باشه تو ۳۰ سالگی هم دیره چه برسه به ۴۰

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
چقدر شرایط سختی داشتید ولی اگر دومی رو میخوای قبل از ۳۰ بیار تموم بشه بره

وای نه نگو نگو اصلا نمیتونم دوباره به اون بلا ها فکر کنم عمل جراحی تو بارداری، زایمان ناقص و دو درده شدن، باز شدن بخیه

شهر غریب تنها بدون کمک 

خدا جون من یوقت خر شدم بچه خواستم تو بمن بچه نده خیلی سخته⚰️😭