2777
2789

من‌۲۴ سالمه با خانوادم مشکل دارم مامانم اصلا منو دوسنداره هیچ وقت نازمو نکشید یه خاطره خوب ندارم‌ازش سمی ترین فرد زندگیمه کاری کرده که همه ازم متنفرن یکاری کرده خواهر و برادر کوچیکتر از من تو روم وایمیستن امروز خواهر کوچیکم که ۱۱ سالشه اومد در قابلمرو باز کنه گفتم نکن بزار مامان اینا بیان گف به تو ربطی نداره جن.ده منم گفتم خودتیاااا عصبی شدم اینجکری میگه بعد چنگالو پرت کرد سمتم گفتم واس چقدر ترسیدم بعد حمله ور شد سمتم انقدر منو زد که ناخناش شکست بخدا زورم بهش نمیرسید منم دوتا سیلی زدم بهش بعد مامانم اومد هر چی از دهنش در اومده بمن‌میگه همش سرکوفت اونایی که ازدواج کردنو میزد بهم‌بابام‌گفت ای خدا یه سگم‌ پیدا نمیشه اینو بدیم بهش اصلا دیونه شده فقط میخواد منو از سرش باز کنه برم الکی گفتم من عید دیدنی نمیام از خوشحالی بال درآورد همه جا میرن قشنگ‌بدون من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه شرایط بدی 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید