2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت یه سگم پیدا نمیشه تورو بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 59 پست
دعا کن برام بخدا اگه امسال ازدواج نکنم دیگه خودمو میکشم

برای فرار از مشکلات ازدواج کنی بدبخت میشی نکن لطفا ،سعی کن یه کاری برای خودت پیدا کنی مثلا فروشنده شو کار کن و کار کن مستقل بشو 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میرم جایی فروشندم

ساعت کاریت چطوره؟یحوری برو که فقط واسه خواب بیای خونه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید
حالا منو نفرین میکنن

نفرین  به حق نباشه  نمیگیره       یه  روز  از  پوست درش بیار

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
میرم جایی فروشندم

خوبه حداقل

پول جمع کن 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
دعا کن برام بخدا اگه امسال ازدواج نکنم دیگه خودمو میکشم

این حرفو نزن. خدا نکنه .

همین روزهای نحسو منم داشتم .خدا پدر شوهرمو بیامرزه اومد و منو ازون دیوانه خونه جهنمی نجات داد .من برات دعا میکنم انشالله خوشبخت بشی و بری راحت بشی .بعضی خانواده ها واقعا دشمنن 

سعی کن بری دنبال کاری کلاسی جایی کمتر خونه باشی .و باهاشون بحث نکن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
چقدر بیشعور

تاپیکامو نگاه کن 

توروخدا دعا کن ی مرد خوب بیاد سر راهم خستم از صب هیچی نخوردم حتی افطارم نکردم تا الان

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید