2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت یه سگم پیدا نمیشه تورو بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 59 پست

خاهر  اا سالت تو روزد     باید میگرفتی سیاه کبودش میکردی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

چقدر بده آدم بچه بزرگه باشه تو همچین خانواده ای ، خدابه دادت بدسه از دست اون خواهر که همین مدلیشو منم داشتم و هرچی بزرگتر شد بی تربیت تر و به کل اختیار خانواده رو گرفت همه ازش میترسن عین چی.زبون داره ازینجا تا خارج. مادرپدرم بدون اجازش نفسم نمیتونن بکشن

برات آرزومیکنم یه آدم درست و حسابی بیاد باهاش خوشبخت بشی ازون خونه نجات پیدا کنی و تو خوته خودت آرامش و امنیت داشته باشی

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بده آدم بچه بزرگه باشه تو همچین خانواده ای ، خدابه دادت بدسه از دست اون خواهر که همین مدلیشو من ...

دعا کن برام بخدا اگه امسال ازدواج نکنم دیگه خودمو میکشم

خواهر ۱۱ سالت اون کلمه رو گفته؟قشنک معلومه مادرت چطور تربیتش کرده،خیلی وقتا انسانها فقط زاد و ولد میکنن پدر مادر نیستن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

عزیزم ،صبر کن و سکوت ،فقط ادب و سلام علیک کن باهاشون،از نعمت سکوت استفاده کن،یادبگیر هرچی گفتن،نیش کنایه اصلا جواب نده،حتی بهشون لطف هم نخواه کنی،فقط سرت تو کار خودت باشه،کتاب بخون پادکست گوش بده،دعا بخون،دعای صحیفه،به ولله و به همین شب قدر قسم که نجات پیدا میکنی

الهی یک مرد مومن خدا قسمتت کنه و یک خانواده بافرهنگ ، 

دعا کن برام بخدا اگه امسال ازدواج نکنم دیگه خودمو میکشم

میتونی بری سرکار؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

باید مث سگ خواهرت میزدی 

من دادشم گرفت یه کتک ریز زد جوری زدم جرعت نمیکنه حرف بزنه بهم دیگ

به حرف مامان بابات انقد به تخمدان هات بگیر و راه خودت برو و سر اینک خانواده ات اینحوری آن ازدواج نادرست نکن 

بابای من گفت دلم میخواد بنزین بریزم روت اتیشت بزنم مث سگ ناله کنی 

ما بچه اولیاروهیچکس نمیخواد هیچکس(: 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

یه راه بهت بگم که همشون یرات دم تکون بدن ؟

برو سر کار !!!

هر کاری حتی کارگری تو کارخونه 

ببین چجوری منتت رو‌میکشن تا یه قرون پول بهشون بدی 

و چققدر عزیز میشی 

فقط برو‌کار کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵