2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 9902 بازدید | 776 پست
عزیزم سکه رو نفروشید به نظر من ، وام بدون سپرده گذاری که نیست ولی میتونید از طرح د ی ج ی پی یا اسنپ ...

سلام عزیزم میشه من چک دارم میتونم سریع دی جی پی یا اسنپ پی ۵۰ ملیون اعتبار بخرم و به روشی که گفتین با طلا نقدش کنم ؟ چند درصد سوده و چند ماهه ؟ 

عزیزم بانک مهر امتیاز دهی کندی داره ولی بانک سپه سال گذشته یک طرح خوب داشت اول بپرسید هنوز هم هست یا ...

سلام مامان سبحان عزیز سال نومبارک ایشالا سال خوبی برای خودتون واعضای خانواده محترمتون باشه یه سوال دارم از کدوم قسمت اپیکیشن بام درخواست کارت بدم که حضوری کارت رو تحویل بگیرم ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  من وام ۱۵۰ میلیونی پیمان برام باز شده ولی تو قسمت تماس ویدیویی گیر کردم هر چقد تماس میزنیم میگه شلوغه 

پشتبانی هم همچنین

از اسفند تا حالا موفق نشدیم  تماس برقرار کنیم

برای کسی هم اینجوری هست ؟ 

سلام عزیزم میشه من چک دارم میتونم سریع دی جی پی یا اسنپ پی ۵۰ ملیون اعتبار بخرم و به روشی که گفتین ب ...

سلام عزیزم بله اگر رتبه اعتباری تون خوب باشه میشه و سقفش هم شده ۷۵ میلیون .

باز پرداخت د ی ج ی پی ۱۲ ماهه هست و اقساطش حدود ماهی ۷ میلیون میشه .

اسنپ پی فکر میکنم جدیدا بازپرداخت ۱۸ ماهه هم گذاشته و اقساطش ۱۸ ماهه فکر میکنم حدودا ماهی ۵ میلیون بشه .

سودش ۲۳ درصد هست .

بله میتونید حتی با اپلیکیشن طلای طلاسی هم نقدش کنید .‌

قبلا میشد از د ی ج ی کالا سکه هم خرید که من با خرید سکه نقدش کردم ولی الان ظاهرا فقط طلا میشه خرید ‌.

سلام مامان سبحان عزیز سال نومبارک ایشالا سال خوبی برای خودتون واعضای خانواده محترمتون باشه یه سوال د ...

سلام عزیزم از قسمت خدمات کارت و بعد صدور کارت که اونجا شعبه ای که میخوان برید کارت رو تحویل بگیرید رو هم مشخص میکنید .

سلام من وام ۱۵۰ میلیونی پیمان برام باز شده ولی تو قسمت تماس ویدیویی گیر کردم هر چقد تماس میزنیم میگ ...

سلام عزیزم من خودم وام پیمان رو نگرفتم ولی شاید به خاطر تعطیلات اینطوری باشه . 

سلام عزیزم بله اگر رتبه اعتباری تون خوب باشه میشه و سقفش هم شده ۷۵ میلیون .باز پرداخت د ی ج ی پی ۱۲ ...

مرسی مت اولین باره میخوام استفاده کنم گفت سقف اعتبارات ۲۰ ملیونه دیگه درخواست دادم  گفت پیامش میاد چطوری اعتبار منو متوجه میشن منی که اولین باره 

یعنی ۲۰ تومن گیرم میاد؟ 

مرسی مت اولین باره میخوام استفاده کنم گفت سقف اعتبارات ۲۰ ملیونه دیگه درخواست دادم گفت پیامش میاد چ ...

عزیزم بستگی به رتبه اعتباری و اینکه در پرداخت اقساط سایر بانک ها رفتار مالی تون چطوری بوده داره .

بله الان مراحلش رو انجام بدید ۲۰ میلیون میتونید وام بگیرید ولی احتمالا سری های بعدی بیشتر بشه . 

سلام مامان سبحان

ممنون از تایپیک خوبتون من دسته چک گرفتم که از دیجی و اسنپ پی وام بگیرم ولی گزینه وامشون حذف شده برلی شمام اینطوریه؟ اطلاعی دارید؟

دوستان ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره بهم بگه باید چیکار کنم.

مرسی

سلام مامان سبحانممنون از تایپیک خوبتون من دسته چک گرفتم که از دیجی و اسنپ پی وام بگیرم ولی گزینه وام ...

سلام عزیزم باید برید روی گزینه ۴ قسطه بعد که برگردید عقب میشه رقت روی گزینه دریافت وام ولی الان هیچ طرح فعالی ندارن من هم چک کردم احتمالا از اردیبهشت به بعد دوباره فعال میشه .

حالا تعطیلات تمام شد من زنگ میزنم میپرسم از پشتیبانی چون قسط خودم هم ۲ ماه دیگه تمام بشه احتمال داره بخوام وام بگیرم .