2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت یه سگم پیدا نمیشه تورو بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 59 پست

خواهرتت درشته زورت بهش نرسید؟

میزدی دهنش پرخون ش

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه پر شدم بس که تو خودم ریختم

میفهمم چی میگی..ولی تاپیکها رو میبینی چقدر از ازدواج بد ناراضین... پس عاقلانه تصمیم بگیر واسه ازدواجت بخدا اگه ماها ازدواج بکنیم و طرفمون ادم خوبی نباشه با این خانواده ای که حمایتمون نمیکنن بدتر میشخ اوضاعمون...سعی کن پولاتو بدی طلا و زیاد با خانواده ت کل کل نکنی باز تحمل اینا راحت تر از تحمل شوهره که معلوم نیست چجوری در بیاد..قشنگ درکت میکنم منم خانواده بدی دارم بجاش نشستم درس میخونم و کنکور بدم و برم ولی قبولم نشدم باز خودمو سرگرم کتاب کردم 

الهی بگردمبرو دو شیفت فروشنده وایسا فقط واسه خواب بیاپولاتو جمع کن بتونی مغازه خودتو بزنی مستقل شی

همین کارو میکنم بعد حالا پرو پرو مامانم میگه تو میری سرکار من غذا درست میکنم تو میخوری

چقدر منی

انشاءلله خدا حاجتتو بده امشب تاپیکاتو خوندم ناراحت شدم خیلی سر به سر خانوادت نذار آتو دستشون نده وقتی نسبت به حرفا و کنایه هاشون بی تفاوت باشی دیگه نقطه ضعفی ندارن ک اذیتت کنن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖