2777
2789
عنوان

از مردا متنفر شدم

132 بازدید | 6 پست

دیشب تو گروه مهاجرتی بحث حق و حقوق زن مرد و گرونی بود 

ی یارویی گفت من فقط فکر رفع نیازمم😐 از هم دیشب از هرچی مرد بدم میاد 

یا برمیگشن میگفتن ب زنا تیبا سوار مهریه بگیر و....اگرم بهشون از حق طلاق و .... میگفتی خودشون میزدن علی چپ

داداشم مثلا ادم درستی منظور زن ستیز نیس ولی حالم بهم میخوره ازش 

حتی من با ی نفر داریم اشنا میشیم برای ازدواج از اونم بدم میاد 

دیدگاهشون ب زن ابزار گونه بود هرجا ب نفعشون بود تایید میکردن هرجام نبود حمله نیکردن هنوز اینا قشر تحصیلکرده ان

منم نتونستم به مردی اعتماد کنم برا همین سنم بالا رفت ازدواج نکردم چون خیلی لاشین

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
منم نتونستم به مردی اعتماد کنم برا همین سنم بالا رفت ازدواج نکردم چون خیلی لاشین

خیلی بی شعورن و خودخواه ... 

من نمیدونم مرد منطقی از کجا باید پیدا کردن اینا ک تعطیل بودن رسما هنوز فک کن ای امیر کبیر تهران درس خوندن اینن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند نفر رو تعمیم نده به کل جامعه اگر باورت این باشه مردا همشون عوضین و سوءاستفاده گر، مردایی اینطوری ...

همه اینجوری نیستن من الان برادر خودم خیلی طرف زناس 

ولی عجیب بود ک ی ذره منطق نداشتن 

خیلی بی شعورن و خودخواه ... من نمیدونم مرد منطقی از کجا باید پیدا کردن اینا ک تعطیل بودن رسما هنوز ف ...

من با یکی اشنا شدم اونم ارشد داشت از امیرکبیر از یه خونواده حسابی وضعش هم خیلی خوب بود بعد روزه هاش میگرفت نماز میخوند در عین حال امروزی هم بود بعد یه روز شروع کرد با من میخواست س ک س چت کنه حرفا جنسی میزد اصن موندم این همونه!! 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.