2777
2789

قبل تاپیکهای شمارو دیده بودم

واقعا متاسفم برای تجربه های تلخی که داشتی هیچکس نمیتونه خودشو جات بذاره و درکت کنه حتی خونوادت

ولی مطمئنم این اتفاقا مثل سیلاب که سنگو صیقل میده روحتو جلا داده باشه

دختر سنی نداری دنبال موفقیت باش ارزو میکنم کسی که لیاقتت رو داشته باشه سر راهت قرار بگیره یا مهاجرت کنی و به ارزوهات برسی❤️

خیلی عاقل و درونگرایی و واقعا ذوقت کور شده بهت خیلی حق میدم 

امیدوارم یه روز از ته دلت بخندی و خداروشکر کنی بابت تمام محبت و صبوری و خانمیت🤲🏻💞❤

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدایا ،چی میشه که میاین زندگیتونو پابلیک میکنید 😐🤦🏻‍♀️

واااا چیکارش داری بزار حرف بزنه آروم بشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید
جالبه اونم پیگیرت نشده.احتمالا توذهنش از تو یه آدم بی معرفت ساخته،شایدم بنده خدا فوت کرده.چطور دختر ...

دختر خالش از اول انگار از من خوشش نمیومد

از شوهرم بزرگتر بود

نمیدونم هیجوقت درکش نکردم و بهش فکر نکردم

امیدوارم تجربه نکنه کسی

مریضی جوون انقدر غم انگیزه که خیلی چیزا دیگخ به چشمت نمیاد 

اسی حق داری الان این حالو داشته باشی، بيشتر از سختیایی که کشیدی اون تروماهای کودکیته که پس ذهنت مونده و حالتو اینجوری کرده، کاش یه روانپزشک تاکید میکنم روانپزشک خوب که در کنارش مشاوره هم بده پیدا کنی، اون تروماهای لعنتیو درمان کنی حالت خیلی خیلی بهتر میشه

عزیزم واقعا برات ناراحت شدمدفترعمر آدمیزاد کوتاهه...حیف که تاالان دفترت با غصه پرشدهالبته تو سالهای ...

اره بهترین سالهای جوونی

نمیدونم نیاز نیست یاهاش حرف بزنم

اگر خدایی هست قطعا حال من رو میبینه 

اسی حق داری الان این حالو داشته باشی، بيشتر از سختیایی که کشیدی اون تروماهای کودکیته که پس ذهنت موند ...

تروماهارو درمان کردم اگر

تاثیراتش چی؟

جوونیم

سالهای از دست رفتم و زحمات به باد رفتم

اونهارو چیکار کنم

اسی کاش بهش گفته بودی چتتو با دختر خالت دیدم شاید قضیه اونی که تو فکر میکنی نبوده کاش اجازه صحبت داد ...

یسری چیزا واضحه

و کسی که پروسه درمان سخت داشته استرس ممکنه باعث پس زدن پیوندش شه

نمیشد حرفی زد