2777
2789

جاریم دخترش ۱۸سالش تازه عقد کرده منم دختر خواهرم ۱۸دانشگاه درس میخونم،حالا این جاریم با اون یکی جاری کوچیکه خیلی علیه خانواده شوهر مم چون من با اونا نیستم پشت سرم گفته دختر خواهرش تو خونه مونده حسودیش میشه چی جواب بدم بنظرتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصولا به همچین گاوی با این طرز فکر نباید جواب داد

احترامت در بی محلی هست

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه روز جلوشون بگو وای انقد همه از دختر خواهرم تعریف میکنن میگن چه دختر اهل درس و ... هست به خواهرم گفتم حالا حالا شوهرش ندی عین زنای دوره قاجار بیفته تو کار خونه و اشپزی . دختر باید درس بخونه شوهر ک ریخته

هیچی، حرفی که پشت سرت میزنن بزار همون پشت سر بمونه .اگه جلوی روت گفت بگو خاستگار مثل خاستگار دختر شما برای خواهرزاده من فراوونه ولی اصلا همچین آدمایی رو راه نمیدن، در شان خودشون نمیبینن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

هیچی. آخه چه جوابی بدی. بگو یکی خوشبختی و تو درس و دانشگاه و کار میبینه یکیم هیچی نداره  مجبوره شوهر کنه و خوشبختی تو شوهر کردن میبینه. بگو شاهنامه آخرش خوشه. البته اینو بگی میگه حسودی کرد. 

الان افتخاره به اولین نفری که اومد خواستگاری دختر دادن؟😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄