2777
2789
چرا انقدر غمگینی

از بچگیم یه سری مشکلات داشتم الانم جای ترکشاش تو زندگیم هست 

۲۱ سالگیم سر یه انتخاب اشتباه دقیقا ۲۰ روز مونده به عروسیم جدا شدم 

بعدش درسم ادامه دادم ارشد گرفتم وکیل شدم و تازه زندگی با قبولیم تو آزمون وکالت روی خوش بهم نشون میداد که رفیق و دوست ۱۳ ساله ام رو از دست دادم 

یه روزایی که دلم میخواست کسی کنارم باشه نشد نبود و الان دیگه دلم نمیخواد یعنی میخواما اما انگار لج کردم با دلم_عقلم میگه تنهایی بهتره 

مشکلات زیادی دارم که دلم نمیخواد بیانش کنم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۳سال که جدا شدم سعی کردم زندگی کنماما دیگه بریدم دیگه توان ادامه ندارم.کار کردم سفر رفتم وارد را ...

عزیزم بمیرم برات که با همه سختی هایی که کشیدی بازم دلت نمیاد کسی رو نفرین کنی و براشون بد نخواستی

چی بگم؟ یعنی دورانی که همسر سابقتون کلی پول داشت و تنشون سلامت بود خیانت نمیکردن ک شما جداشی بعد که کلی عمل به قول خودتون سخت و طاقت فرسایی ک شماروهم انقد نیاز داشتن و روتخت بیمارستان بودن خیانت میکردن؟ اون قسمت اعتیادشونن که شما میخاسی بری بنظرم یکم زیادی واسه رفتن آماده بودین وگرنه میشد باحرف زدن یا کمک ب ترک با نهایتا تهدید زندگی ای ک کلی زحمت واسش کشیده شده رو نجات داد و انقد سرسری نگرفتش

همین که با دیدن چت شوهرت تونستی ازش دل بکنی واز زندگیش بیای بیرون ده به صفر از خیلیامون جلوتری که انواع واقسام خیانتارو تحمل میکنیم 

افتخار داره این قوی بودن

عزیزم منم تجاوز از سمت پدرم رو تجربه کردم البته تجاوز ب خواهرمم دیدم و هیچوقت یادم نرفت جوری ک مجبور شدم تن ب ازدواج بدم تا از دسش خلاص شم اما بازم خوشبخت نیسم کنار شوهرم😔

بعضی وقتا دوس دارم بزارمو برم یجایی ک دس هیشکی بهم نرسه اما جایی رو ندارم مجبور ب ادامه دادن هسم نمیدونم چی قراره پیش بیاد ولی از خدا میخوام ورق برگرده و منم کنار یک ادم درست باشم کنار یکی که عاشقانه دوسم داشته باشه زندگبمو بگزرونم:))

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

سلام گلم می‌دونم بهت سخت گذشته بعضی دردها آدم رو به زمین میزنه تا مدتها ولی سعی کن به خودت بیای وبا گذشته خودت رو رنج ندی الان هم کسایی رو داری که عاشقشونی زندگی رو زیاد به کام خودت تلخ کردی

چی بگم؟ یعنی دورانی که همسر سابقتون کلی پول داشت و تنشون سلامت بود خیانت نمیکردن ک شما جداشی بعد که ...

من سسری خط قرمز دارم

کسی ازشون رد شه بنظرم لایق زندگی نیس و مثل یه اشغال میمونه

اشغال هم جاش تو سطل زباله هست

عزیزم منم تجاوز از سمت پدرم رو تجربه کردم البته تجاوز ب خواهرمم دیدم و هیچوقت یادم نرفت جوری ک مجبور ...

وای خدای من باورم نمیشه راستش تو اینستا پستایی روخونده بووم راجب تجاوز محارم ولی ابدا باورم نمیشد.چطور یه پدر میتونه انقدد کثیف باشه ک به بچش به چشم جنس مخالف یا برده جنسی ای چیزی نگاه کنه.واقعا متاسف میشم اینارو میشنوم و مغزم اصلا نمیکشه