2777
2789

میتونم بدون اینکه کسی بفهمه خصوصا پدر و مادرم آزمون تیزهوشان رو ثبت نام کنم و خرداد آزمونش رو بدم و کسی نفهمه ؟؟ فقط اگر دراومدم بهشون بگم

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

اره ولی روزامتحان نمیپرسن صبح کجا میری ؟ 

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره عزیزم

براشون پیامکی چیزی که نمیره؟

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

اره ولی روزامتحان نمیپرسن صبح کجا میری ؟

میتونم اون روز رو بهونه بیارم فقط می‌دونی چقدر طول می‌کشه آزمون؟

نه نمیتونی بالاخره مدیر میگه بر فرض محال هم لو نرفت یه جمعه ساعت ۸ صبح مقنعه بپوشی بگی کجا بری؟

به یه بهونه ای میرم لباس های مدرسه رو برمیدارم تو راه میپوشم

میتونم اون روز رو بهونه بیارم فقط می‌دونی چقدر طول می‌کشه آزمون؟

دقیق نمیدونم تقریبا ۲ ساعت

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
دقیق نمیدونم تقریبا ۲ ساعت

دو ساعت مشکلی نداره به بهونه ورزش از خونه میزنم بیرون

منطقی باش نمیتونی

چرا متوجه نمیشن که 

دو ساعت مشکلی نداره به بهونه ورزش از خونه میزنم بیرون

باشه پس . ایشالا که قبول بشی 🙂🩷

بیشتر ببینید
باشه پس . ایشالا که قبول بشی 🙂🩷

ممنون عزیزم کاش دربیام

خب مشکلشون چیه؟

ببین باید ثبتت نام کنی یه پولی واریز کنی 

آدرس بدی شماره تلفن بدی

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید