2777
2789

این رژیم نوع فستینگ که در طول روز فقط یک وعده غذا میخوریم که من شام انتخاب کردم ..

قراره دوماه این سبک پیش برم بعد فقط سالمخوری

خب دیشب سوپ ورمشیل بود امشب سوپ شیر اماده کردم ..بیشتر میخام تغذیه سبک تر پروتئین تر انتخاب کنم

همین دیگه تا اینجا خوب بوده منتظر نتیجه ها خوب هستم🥲

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نزنم تو ذوقت ولی روشت درست نیست ‌فستینگ خوبه نه با روشی که شما دارین جلو میرین ...سوپ ورمیشل مگه چقدر پروتیین داره!!!بهتره از سینه مرغ و سبزیجات استفاده کنی ...

این رژیم ها ب بدنت آسیب میزنه عزیزم

از قدیم گفتن صبحانه رو تنهایی ناهار رو با دوست و شام رو با دشمنت بخور این فرمون رو بگیری بری جلو تا آخر عمر متناسب و سالمی

تحرک هم یادت نره آب هم ب اندازه کافی بنوش

من صبحانه رو کامل، ناهار رو نصف و شام رو فقط پخته و آب پز میخورم شکمم تخت و اندامم متناسب ورزشم میکنم، ی شکم هم زایمان کردم ولی عالیم منم طول کشید تا راهشو پیدا کردم ولی طبق همون ضرب المثل پیش رفتم همچی عالی شد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم نزنم تو ذوقت ولی روشت درست نیست ‌فستینگ خوبه نه با روشی که شما دارین جلو میرین ...سوپ ورمیشل م ...

نه این چه حرفیه گلم راحت باش

خب حقیقتا من تا این موقع ها خوابم بعد بیدار میشم میلم نمیکشه بخاطر همین این سبک با ذاقه ام جوره

واسه سوپ هم داخلش مرغ زیاد میریزم سبزیجات و..زیاد نمیتونم بخورم

این رژیم ها ب بدنت آسیب میزنه عزیزماز قدیم گفتن صبحانه رو تنهایی ناهار رو با دوست و شام رو با دشمنت ...

این دستور غلطه نهار سردی میاره مضره

شام واجبه باید خورده بشه

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

نه این چه حرفیه گلم راحت باشخب حقیقتا من تا این موقع ها خوابم بعد بیدار میشم میلم نمیکشه بخاطر همین ...

موفق باشی عزیزم .اره سعی کن سوپ هایی انتخاب کنی که توش مرغ یا گوشت زیاد باشه.مولتی استفاده کن حتما .اب زیاد بخور

این رژیم ها ب بدنت آسیب میزنه عزیزماز قدیم گفتن صبحانه رو تنهایی ناهار رو با دوست و شام رو با دشمنت ...

ممنون عزیزم اره این عالیه من قبلا رژیم گرفته بودم اینطور پیش رفته بودم چندوقته ساعت خوابم بهم خورده درستش کنم باز این رژیم میگیرم فعلانی این فستینگ گرفتم

موفق باشی عزیزم .اره سعی کن سوپ هایی انتخاب کنی که توش مرغ یا گوشت زیاد باشه.مولتی استفاده کن حتما . ...

چشم مرسی🤍

ممنون عزیزم اره این عالیه من قبلا رژیم گرفته بودم اینطور پیش رفته بودم چندوقته ساعت خوابم بهم خورده ...

خب موقت باشه خوبه

انشالله ک ب هدفت برسی گلم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋