2777
2789

لایک کنید 

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بز 

لایک بنما

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

بذار از اول شروع کنم 

من ۴تا برادر دارم۲تا خواهر

برادر بزرگم تنی نیست

پسرخالمه( خاله م موقع فوت به مادرم وصیت کرد بچش رو بزرگ کنه و زن شوهرش شه تا بچش زیر دست نامادری نیفته) 

بگذریم

مابقی تنی هستن 

من قربانی تجاوز خانگی هستم و این بزرگترین درد منه

توسط برادر تنی خودم که ۱۲سال از من بزرگتره 

وقتی بچه بودم حتی مدرسه نمیرفتم ۶سالم بود

سالها و بارها این اتفاق افتاد 

تا ۹سالگیم

اوایل بچه بودم فکر میکردم همه خواهر برادرها باهم اینجوری ان ، حتی تصور میکردم دخترا داییم با پسرداییم. پسرخالم با دختر خالم و…🥲

ذهن بچه پاکه و همه چیز رو باور میکنه

تااین که ۹ سالم شد و بنظرم غیر عادی اومد این رفتار برادرم ( چرا سکوت کردم ؟ اصلا نمیدونستم داستان چیه و من عاشقققق برادرم بودم و بهش اعتماد داشتم و میگفت این یه رازه بین ما، تجاوز کامل‌نبو‌د و در حد دستمالی..اما روح من رو نابود کرد)

خونه ما هم دوبلکس‌ و بزرگ بود و همیشه جلو چشم مامانم نبودیم

اعترافت اینجا تو تاپیکات میمونه بعد میزنن تو سرت مشکلاتت رو.پیش خدا اعتراف کن بهترین شنونده هست 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

این کارش باعت شد من تو سن کم دچار خود ار.ضا.یی و مسمومیت فکری شم

اخرین بار یادمه برادرم صدام کرد و من مانع شدم و دستم رو کشید هنوز اون درد دست یادمه 

وقتی فهمیدم داستان چیه به مادرم گفتم و مادرم برادرم رو تهدید کرد تا دست برداره(بنظرم باید میبردش روانپزشک) 

من با همه اینها شاگرد اول بودم و خوب درس میخوندم اما روحم زخمی بود. 

درست یا غلط ، من برادرم رو تا حدی بخشیدم یعنی راضی نیستم آه من اون رو و بچش رو بگیره با اینکه هیچوقت ازم معذرت نخاست و الان هم باهاش هرروز چشم تو چشم میشم .

این اولین ضربه برادرم به من بود.که بنظرم عامل تماممممم بدبختیامه.

به دومیش هم میرسیم.

پدر من خوبی زیاد داشت اما عصبی و یک دنده بود و من شاهد دعواهای زیادی بین ایشون و مادرم بودم که هنوز هم یسری هاش یادمه . من یک خانواده سرد و بی روح دارم که بلد نیستیم با هم خوش و شاد باشیم. خوشحال بودن رو به ما یاد ندادن.حتی درست به هم سلام نمیدادیم من هیجوقت مفهوم خانواده رو نفهمیدم)

یبار یادمه دعوای خیلی بدی میکردن و گفت طلاق بگیریم

بعد پدرم رو کرد به من گفت ازین ببعد همه غذا حاضری میخورن از رستوران (مثلا خاسته بگه مادرتون نباشه به جاش غذای رستورانی هرروز داریم!) من اون شب و این حرف رو تا الان فراموش نکردم خیلی بچه بودم و جلوی من زد تو گوش مادرم .

اینم اخلاق های بد پدرم .

منو لایک کنین 

اعتراف  چرا مگه خطا کردین ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید