2777
2789
عنوان

حقوق یا حسابداری

71 بازدید | 14 پست

خانومااا بابام بانک یه عالمه آشنا و رفیق داره

من حقوق برم یا حسابداری بانک کار کنم🥲

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بابات که آشنا داره بپرسه از بانک کدوم رو بریولی بنظرم هر چی که علاقه داری برو

من عاشق حقوقم اما خیلی دنگ فنگ داره تا آزمون بدی و قبول بشی و بری سرکار که آیا بشه یا نه

اما حسابداری لیسانس بگیره آدم میره سر کار کار جای خودشه مثل معلمی تعطیلات تعطیلی مزایای زیادی داره مثل حقوق ثابت و اینا

اگه معیار تحصیله ببین چی دوست داری .چون هم حسابداری هم‌حقوق‌سختی های خاص خودش رو داره و‌ادم‌ خودش رو میطلبه.

اگه معیار بر کاره میتونی بری کار کنی تو بانک.یکم خودتو جمع و جور کن بعد که فراغ فکر داشتی دنبال تحصیلی بگرد که دوستش داشته باشی.

اگه معیار تحصیله ببین چی دوست داری .چون هم حسابداری هم‌حقوق‌سختی های خاص خودش رو داره و‌ادم‌ خودش رو ...

من فقط فکر و ذهنم استقلال و کار هست که زود از دین پدر جدا شم و دستشونو بگیرم

اما خقوق ۶/۷ سال باید زیر دین بابام باشم که آیا قبول بسم آزمون وکالت آیا نشم باز دوسال بخونم آیا برم سرکار آیا نرم 

همچین چیزی نیست اصلاازمون قبول شی مراحل داره هر کی تلاش کرده باشه امتیازش بالاتر باشه قبول میشهالان ...

باز حداقل امید اشتغال بالاست🥲

اما حقوق ۵۰/۵۰ هست قبول شدن و کار کردن برای خانوما

بله آزمون داره اما پارتی کلفت می‌خواد کارمند شدن

عزیزم شرط قبولی تو بانک آوردن نمره تو آزمون و قبول شدن مصاحبه هاست ، همسرم من بدون پارتی بالاترین نمره قبولی تو ازمون و مصاحبه آورد و بنظر من پارتی حرفی برای گفتن نداره هفت خان رستم رو باید رد کنی تا بشی کارمند بانک 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

باز حداقل امید اشتغال بالاست🥲اما حقوق ۵۰/۵۰ هست قبول شدن و کار کردن برای خانوما

حقوق سخت هست برای کسی که علاقه ای نداره و درسخون نیس وگرنه علاقه باشه حقوق بسیار شیرینه 

اما برای بانک حسابداری بهتره

عزیزم شرط قبولی تو بانک آوردن نمره تو آزمون و قبول شدن مصاحبه هاست ، همسرم من بدون پارتی بالاترین نم ...

کاملا قبول دارم چون من خودمم هفت خانو رد کردم بدون هیچ پارتی ای

الان پارتی هیچ معنایی نداره بنظرم

من عاشق حقوقم اما خیلی دنگ فنگ داره تا آزمون بدی و قبول بشی و بری سرکار که آیا بشه یا نهاما حسابداری ...

بنظرم هر چی علاقه داری برو و اینو بدون تا تلاش و کوشش نکنی به اون مرحله ای که میخوای نمیرسی ، بنظرم دلت خوش پارتی و آشناهای بابات نباشه ، اینقدر رییس های بانک بازنشست میشن اگه میتونستن کاری کنن برای دختر پسرهای خودشون میکردن

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

من فقط فکر و ذهنم استقلال و کار هست که زود از دین پدر جدا شم و دستشونو بگیرماما خقوق ۶/۷ سال باید زی ...

واسه همین گفتم.اگه الان پدرت می‌تونه ببره بانک‌کار کنی برو هم استقلالت رو داشته باش جمع کن طلا بخره.

در همین حین هم شروع کن درس خواندن برای حقوق .وقتی آماده شدی کنکور دادی بازم در کنار کارت درست رو بخون.

سخت میشه ولی اگه علاقه داشته باشی این روند برای هدفت راحتتر میشه