2777
2789
عنوان

فرداشب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 234 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🥲🥲🥲🥹🥹رفتموبرگشتم ولی هنوز ازجلوچشمم نمیره پستی ک گذاشتی.درحیرتم واقعاچی میشه یه انسان اینطوری پ ...

عزیزم من کلی گناه دارم و این از پاکی من نیست از لطف خدای مهربونه که نشون بده حواسش بهمون هست وحرفامونو می‌شنوه.و این که شما واسطه ی این لطف خدا شدی ینی خیلی خدا دوست داره عزیزم 💓💓 💓 

مائدهتوروخدا واسم دعا کن وضعم خیلی بده💔💔💔🥲

مائده خانوم عزیزم چشممم الهی خدای مهربون زندگیتو ازنوبه بهترین شکل درست کنه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

برا بچه دار شدنم دعاکنمریممالهی حاجت روا بشی🤲

چشممم

الهی خدای مهربون همونطور ک به حضرت زکریا توعنفوان پیری بچه عطا کرده یه خوبشوازبهشت برات سواکنه بفرسته بحق تموم نیکانه مقرب الهی🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

فدای محبتت قشنگم😘

خدانکنهههه نازار..زنده باشی الهیییی

خدانکنه عزیزم ،ان شاالله عمری سرشار از سعادت و خوشبختی داشته باشین 🤲🤲

خیلی خیلی ممنونم همچنین شماخواهرگرامی ومهربونم😍😍

عزیزمی رفیق.حال دلت همیشه عالی باشه انشالله

فدای شمابشم من ممنونم همچنین شماطلا

عزیزم من کلی گناه دارم و این از پاکی من نیست از لطف خدای مهربونه که نشون بده حواسش بهمون هست وحرفامو ...

کلی گناه رو هممون داررررریم ک اینطوری اصلااااا نگو😢خداهمه رو ازشمابخشیده ک نشونه واست گذاشت خواهرگلم‌.دست بوس شمام من ولی شماخیلی ازمن نزدیک تری به الله شک نکن