2777
2789

خوشحال بودید یا ناراحت 

آمادگی کامل داشتید ؟ 

پسرم پنج سالش میشه تا زایمانم

خدا خودش کمکم کنه از الان نگرانم

همه تایپیک هام شده راجب این موضوع 

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم عکسو ببنید نظر بدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوشحال بودم ولی بدنیااومدنی اولی قشنگ دهنموسرویس کرد بعددوسال الان جو آروم ترشده

وای من از همین میترسم واکنش های پسرم چی باشه

خیلی حالم خوب بود یعنی حس فوق العاده ای داشتم از بارداری اول بهتر

دخترم ۷ سالش بود تا پسرم اومد شد هفت و نیم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

پسر دومم وقتی دنیا اومد که پسر بزرگم 4سال و 3ماهش بود. اوایل سخته. بزرگه میخواد شیطنت کنه. کوچیکه نیاز به سکوت داره. من اوایل خیلی به پسر بزرگم امر و نهی میکردم. بعدش فهمیدم شرایط بدتر میشه. دیگه ول کردم تا بزرگه بازیشو کنه و کوچیکه به سر و صدا عادت کنه. 

فقط حتما شوهرت باید حواسش به بزرگه باشه. چند ماه اول مادر درگیر نوزاده.

خیلی حالم خوب بود یعنی حس فوق العاده ای داشتم از بارداری اول بهتردخترم ۷ سالش بود تا پسرم اومد شد هف ...

بارداری پسر خیلی خوبه نمی‌دونم این دختره انقد بی حوصله ام و کسل 

دومی ناخواسته بود اول خیلی عصبی شدم گریه کردم ، ولی بعد برام مهم نبود فاصله سنی شون کم بود چون اولی ۱ سال و چهار ماهه بود دومی ۴۵ روزه تو شکمم😁 ..فقط خیلی اذیت کرده ن خواب نداشتن ..وگرنه خوبه ..بعد باهم بازی میکنن تنها نیستن خیلی خوبه 

من خیلی خوشحال شدم‌ چون به خواست خودم بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید