2777
2789
عنوان

دوست خوش عکس

125 بازدید | 16 پست

من بد عکسم یعنی چهرم تو عکس از خود واقعیم بد تره..ولی یه دوستی دارم با اینکه چهرش از من معمولی تره تو عکس خیلی خوشگل میفته یعنی کنار هم باشیم اون بهتر میفته در حدی خوش عکس میفته وقتی تو اینستا با کسی آشنا میشه طرف که از نزدیک میبنیتش میگه با عکسات فرق داری و کلا به قرار دوم نمی‌کشه...دردم اینه این میدونه من تو عکسام خوب نمیفتم همش اصرار میکنه میگه بیا با هم عکس بگیریم ...میره استوریش میکنه که همکلاسامونم ببینن حتی صدای یکی از همکلاسامونم در اومده بود که به دوستم گفته بود خانم فلانی تو واقعیت خیلی خوشگلتره چرا عکساش اینطوریه😐 نمیدونم چیکار کنم آنقدر گیر نده عکس بگیریم همش میگه دوستیم باید عکس بگیریم ببینن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه ولی هی میگه تو نامردی باهام عکس نمیگیری ...من دوستتم باید عکس داشته باشیم باهم

منم مثل توام خیلی بد عکسم واسه همینه متنفرم از عکس و تماس تصویری 

چهره خودم خیلی ظریف و قشنگ تره

نمیدونم چرا اینجوریه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
منم خیلی بد عکس بودم خیلبییییولی الان راه و چاهشو غهمیدم خیلی خوب میوفتم

چه میکنی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

منم مثل توام خیلی بد عکسم واسه همینه متنفرم از عکس و تماس تصویری چهره خودم خیلی ظریف و قشنگ ترهنمیدو ...

مگه تماس تصویری خود آدمو نشون نمیده؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

چیکار میکنی

اول اینکه من چون توعکس نمیخندیدم  و صورتمو باز نمیکردم 

یه جورایی چشامو ریز میوفتاد  اخمالو میوفتادم 

الان چشامو باز تر میکنم و یه لبخند کوچیک صورتمو باز میکنم  

و دوم اینکه  من جلوی موهام ب سمت راست حالت میدادم خیلی تو عکس بد میوفتاد 

الان چب سمت چب حالت میدم خوشگل میشه 

خیلی بده اینطوری

از بدم بدتره 

بدبختی اینه یکی تورو نشناسه با همون مقایسه میکنه😑

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید