2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودی شوهرم میگه به دامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اخه مرد جماعت چی داره که چشم چرونی کنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

شوهرمنم میگه چرابا دامادامون بگو بخند نمیکنی فک میکنن تواجتماعی نیستی .گیری افتادیم با این شوهرای رو ...

دامادشون شوخی میکنه اما باهمه نه بامن تنها منم کلا شوخی نمیکنم ساکتم این نمیدونم چرا اینجوریه

اتفاقا سیاست داشته باش به خانواده شوهرت چیزی نگو اگه مثل شوهرت باشن خودتو متهم میکنن فقط با شوهرت سنگین باش و حتی الامکان از آشپزخونه بیرون نیا

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
اتفاقا سیاست داشته باش به خانواده شوهرت چیزی نگو اگه مثل شوهرت باشن خودتو متهم میکنن فقط با شوهرت سن ...

اره برنامم همینه جاییم بره باهاش نمیرم میگم تو فکر میکنی من اینجوریم جایی نیام بهتره

جلوی جمع اینو گفت؟ خب نگاه نکن حساسه به اونی که داره صحبت میکنه نگاه کن

نه تنها گف خب اون داشته همش صحبت میکرده ومنو هم مخاطب قرار میده گاهی اصلا من به هرکس باهام حرف بزنه نگاه میکنم اونم نه خیره معمولی