2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید یچی اوردم رد خور نداره خودم ۷ سال مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 42729 بازدید | 121 پست
بنویس انشالله ارزوهاش براورده شه  ..مشکلی که براش پیش اومده و میدونی چه قدر ادیتش میکنه حل شه ا ...

سلام من دیروز دعام نوشتم و دعاتون کردم انشالله ک گرفتاری همه درست بشه

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نوشتم تا کردم و تو قران گذاشتم الان اشکال نداره قران رو باز کنم  نامه رو چسب بزنم؟ یا ...

تا کردی چسب چرا...من هروقت گذاشتم دیگه تا سال بعد دستش نزدم

من پارسال برای ۴ تا خواسته نوشتم یکیش قبل ماه رمضان امسال برآورده شد دوستمم گفت انجام داده اونم برآورده شده 

بنظرم اونیکه از,همه برات مهم تره برآورده میشه 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
دقیقا چه روزی ازماه رمضون مینویسی ومیزاری لای قران؟همراه باصدقه میزاری؟

فرقی نداره چ‌ روزی بنویسی فقط ماه رمضون باشه..نه صدقه نمیزارم

سلام من دیروز دعام نوشتم و دعاتون کردم انشالله ک گرفتاری همه درست بشه

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی وقته گذشته..اتفاقی دیدم تاپیکو داشتم سرچ میکردم...میگم این آیه رو یه سری میگن ۱۹ یه سری ۲۵ الان تاپیک شماهم خوندم....شما کدوم روز مینویسی...من دیشب نوشتم بعد دیدم که قمر در عقربه نمیدونستم اولش..الان چکاد کنم دوباره میشه بنویسم...راستی میشه شماهم منو خیلی دعا کنی منتظر بارداری دوم هستم سنم بالا و کلی دلشکستع چندساله منتظرم...میشه منم یعنی حاجت بگیرم با این آیه..اسمم سمانه تو خواهرانه منو دعا میکنی و بین حاجتت منم در نظر میگیری شاید دعات در حقم‌گیرا باشه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
چشم مینویسم عزیزم اسمت بگو اتفاقا همین روزا مال امسالم رو‌میخوام بنویسم توام بنویس ناامید نشو ...

سلام عزیز دلم میدونم خیلی گذشته ولی میشه خواهش کنم امسال منم بنویسی.. شاید خدا از دل و زبون تو بشنوه قبول کنه اخه خیلی دلشکسته ام😭برای باردار شدنم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
گلم یه سوال اول ازت ممنونم بخاطر این تاپیک عالی که زدی دوم فقط این آیه ها رو بنویسیم یا حاجت هامونم ...

زیرش حاجت هاتونو هم بنویسید با وضو و روبه قبله و بسم الله الرحمن الرحیم اولش بنویسید و صدقه هم بذارید تا کنید تو همون صفحه بذارید و قران رو تا سال بعد باز نکنید

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد