2777
2789

در واقع فعلا نامزد نیستیم و ۴ سالی دوستیم خانواده در جریاننن ولی حس میکنم خسیس شده نمیدونم تازگیا اینجوری فکر میکنم از اول رابطه تا الان ی ۱۰۰۰ ت ازش نخواستم ن اینکه نده خودم نخواستم هیچی حتی آب 

الان با مشاور صحبت کردم گفت باید ی چیزی بخوای نمیدونم امتحانش کنی منم الان آرایشگاهم بد ۳ ت کم آوردم میخوام الان با ی تیر دو نشون بزنم بگم ۳ ت می‌ریزی ب حسابم از نظرتون بگم یا نگم 

چون قراره ازدواج کنیم خیلیا میگن باید بگی چون اون قراره شوهرت بشه از الان نگی دیگ عادت میکنه چیزی بهت نده بگم از نظرتون الان تو آرایشگاه منتظرم نمیدونم چیکار کنم

توضیح اون تاپیکم گفتم تا زحمت نشه برید تاپیکم 

نتیجه رو الان میگم چیشد

💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آقا من از این‌گرفتم همون روز پول بعدش انقدر با منت صحبت کرد انقد سرد جواب داد منم گفتم خواستن امتحانت کنم شماره کارت بده واریز کنم بحث کردیم‌من‌گوشیم سه روز خاموش کردم از حرص تو این سه روز بستری بودم بخاطر بیماریم اصلا احوال نپرسیده هیچ گفته با منم نمیخواد بحرفه میخوام یه پیام بدم منطقی بگم خدافز مدنظرتونه چیزی

💔💔

وااای پ چجور فردا میخواد زندکی اداره کنه.. این فرداارایشگاه هم نمیزاره بری...

میشه یه متن بگین من مثل تومار بهش بگم از جی تی پی بلد نیستم استفاده کنم میخوام بگم‌کسی ک حال من براش مهم نباشه بره بهتره 

💔💔

باهاش منطقی صحبت کن

اگر واقعا قصدتون ازدواجه، باید یک مبلغ مشخصی تو ماه بهتون بده.

قبل ازدواج حس سو استفاده بهش دست داده، ممکنه بعدا تغییر کنه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

نمیدونم... این همه سال دوس داشتنو فدای چس تومن پول کردی پوله مهم تره ازتو

مهم اینه حالم‌نپرسیده من تازه نرخص شدم از بیمارستان دیروز با مرگ ۱ قدم فاصله داشتم

💔💔

باهاش منطقی صحبت کناگر واقعا قصدتون ازدواجه، باید یک مبلغ مشخصی تو ماه بهتون بده.قبل ازدواج حس سو اس ...

خیلی معذرت میخوام این میگم ولی چرا قبل ازدواج پیشنهاد رابطه ج ..میده قصد سوء استفاده ب من‌ دست نمیده؟؟

💔💔