2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودی شوهرم میگه به دامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 69 پست
ما سنتی بودیم نه ندیده فقط بهم مشکوکه خودشم گفته میگه جلوی در مدرسه پسرمون تو به یه مرده اشاره میکرد ...

اهمیت نده ، بگو باش نه اینکه تو خیلی خوبی برم یکی دیگه ام بندازم به جون خودم

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه داره؟یکم درغگویی بعد از رو سادگی دروغات رو میشه هرکی باشه مشکوک میشه

من که قضیه رو نمیدونم ولی استارتر اگر قبلا با مرد دیگه ای درارتباط بودی و شوهرت قضیه رو فهمیده اینکاراش عادیه ، چون اعتمادش نسبت بهت از بین رفته ، در غیر این صورت من چیزی نمیدونم 

به هرحال امیدوارم هرچی زودتر در زندگیتون به آرامش برسید🩷

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

از اول نباید ضعف نشون داد به این جور مردا..شوهر مت اول به آرایش گیر می داد..بعد حجاب ..یعنی هر کاری هم می کردم باز یچیزی پیدا می کرد دعوا راه بندازه الان بدم میاد باهاش جایی برم

ما سنتی بودیم نه ندیده فقط بهم مشکوکه خودشم گفته میگه جلوی در مدرسه پسرمون تو به یه مرده اشاره میکرد ...

مریضه مریض..هم خودشو اذیت می کنه هم تورو..خدا شفاشون بده..انقد به زن هایی که با خیال راحت جایی میرن می خندن حرف می زنن خرید می رن غبطه میخورم..ساده ترین چیزها برام آرزو شده

واقعا حالت خوب نیستا چی میگی

ولش کن بابا..من با تمام وجودم درک میکنم چی میگی..این هم از اعتماد بنفس پایین مرداس...چون خودشون رو در حد همسرشون نمی بینن این رفتارو دارن متاسفانه

واقعا حالت خوب نیستا چی میگی

بابا چقدر خودتو ویزنی نفهمی دارم اشکال کارتو میگم خودت برو تاپیکاتو بخون میفهمی من نمیگم شوهرت سالمه اونم مریضه ولی تو هم دامن میزنی ب افکار.بی تربیتی چقدر نمیشه راهنماییت کرد