2777
2789
خونه گرون نشد پایین بودطلا هم بعد قطع نامه و صلح پایین اومد شدید ،خیبیا سکته کردن بخاطرش تو قبرستون ...

یه سرچ ساده تو گوگل بزنین و از چند نفر که اون دوره تو کار املاک بودن بپرسین متوجه میشین. بله میدونم بعد قطع نامه دلار سقوط کرد و طلام با اون اومد پایین و خیلی از تاجرا یه شبه سکته کردن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیغمبر گفته کسی که شب بخوابه درحالی که دلش بخواد یه چیزی تو بازار مسلمین گرون بشه، مسلمون نیست

زمان پیامبر دلار نبود که هر روز انقد گرون شه و معیشت مردم بهش وابسته باشه.

اعداد فرضیه

من ۳سال پیش خونه خریدم متری ۱۰ تومن الان طبقه پایین فروخته متری ۳۰ تومن

تو ۳ سال ۳برابر شده

گرونی بیشتر از این؟

بعد میگن خونه تو رکوده

یعنی هر کی هرچی میخره حالا ملک ماشین طلا و... میخواد تو ۶ ماه حداقل ۲برابر بشه

عوامل داخلی و خارجی زیادی تو گرونی و... تاثیر گذارن 

یکی از عوامل دلال ها هستن

الانم که همه یه پا دلال شدن میخوان از این دست بخرن از اون دست بفروشن با یه سود چشمگیر

زمان پیامبر دلار نبود که هر روز انقد گرون شه و معیشت مردم بهش وابسته باشه.

چه ربطی داره؟

زمان پیامبر هم به چیزایی بود که یه عده بخرن و دلشون بخواد گرون بشه سود کنن

ولی مسئله اینه که هررررچی گرون بشه، قشر ضعیف تر جامعه بیشتر میرن تو فشار

یه سرچ ساده تو گوگل بزنین و از چند نفر که اون دوره تو کار املاک بودن بپرسین متوجه میشین. بله میدونم ...

اره الان سرچ کردم نوشته قیمتا با عرضه و تقاضا بوده 

درسته تو بعضی شهرا و مناطق مثل تهران بالا رفت چون از مناطق جنگی سعی میکردن دور بشن و تقاضا تو بعضی شهرا بالا رفته بود قیمت به همون نسبت بالا رفت

ولی شهر ما شنیدم خونه و ملک  خیلی پایین بوده تو جنگ

اعداد فرضیهمن ۳سال پیش خونه خریدم متری ۱۰ تومن الان طبقه پایین فروخته متری ۳۰ تومنتو ۳ سال ۳برابر شد ...

مردم خودشون به خودشون رحم نمیکنن بعد میگن بر باعث و بانیش لعنت

خب آخه یکی از باعث و بانیهاش خود تویی دیگه 

اعداد فرضیهمن ۳سال پیش خونه خریدم متری ۱۰ تومن الان طبقه پایین فروخته متری ۳۰ تومنتو ۳ سال ۳برابر شد ...

بیشتر راکده نه اینکه ارزون بشه

یعنی معامله نیست پس کسی بخواد بفروشه ب شدت مجبوره زیر قیمت بده

مثلاً یه آپارتمان کوچک دو سال پیش ارزشش ۳/۵ میلیارد بود یکی میخواست بقروشه چند ماه سه میلیارد گذاشت خریدار نبود آخرش یه خریدار پیدا شد مجبور شد همون و به قیمت ۲/۶ میلیارد بفروشه یعنی حدود یه میلیارد زیر قیمت دو سال پیش

بیشتر راکده نه اینکه ارزون بشهیعنی معامله نیست پس کسی بخواد بفروشه ب شدت مجبوره زیر قیمت بدهمثلاً یه ...

راکدم نیست

یه سر به دفتر اسناد بزنید کلی ثبت میخوره در روز

این راکدو املاکیا انداختن دهن همه

اولین بار ۱۵ سال پیش خونه خریدم اون موقع هم همش میگفتن راکده

تو این چند سالم ۵بار درگیر خرید مجدد و تعویض و.. بودم همیشه شنیدم راکده

خب هرسال مصالح ساختمانی گرون میشه دستمزد کارگر گرون میشه و طبیعتا قیمتی که خونه ساخته میشه هم میره بالا.

الان دلیل رکود مسکن به خاطر اینه که مردم پول ندارن بخرن. خونه هایی با متراژ بالا فروش نمیرن ولی تا دلتون بخواد خونه های ۵۰-۶۰ متری فروش میره چون قدرت خرید مردم در این حده.

راکدم نیستیه سر به دفتر اسناد بزنید کلی ثبت میخوره در روزاین راکدو املاکیا انداختن دهن همهاولین بار ...

دیگه راکد بودنش رو کسی نمیتونه قبول نکنه

مامانم خونش رو برای فروش گذاشته بود بعد چند ماه با کلی نذر و دعا فروختیم

اکثر املاکیا میگن درامدمون از کمیسیون اجاره است خرید و فروش نیست

👈یک فرصت کسب درآمد عالی و بی‌نظیر🤑

👈یک کار اینترنتی رایگان😇

👈برای اولین بار در ایران🤩

💯با لایک کردن و کلیک کردن تبلیغات سایت "کارسود" میتونی تا روزی ۵۰۰ هزار تومان الی ۲ میلیون تومان پول در بیاری💰💸

کد معرف 20125

👥لینک ثبت نام:

تلگرام پیام بدید 

آیدی تلگرام جهت راهنمایی @Amir01lo

اره الان سرچ کردم نوشته قیمتا با عرضه و تقاضا بوده درسته تو بعضی شهرا و مناطق مثل تهران بالا رفت چون ...

بله حتی نسبت به اینکه هواپیماهای جنگی تا کجا میتونستن برن هم فرق میکرد شهرایی که تو شرق بودن و دور تر قیمت بالا میرفت یا تبریز از نظر جغرافیایی اطرافش کوه بوده و هواپیماها خیلی سخت میتونستن بمباران کنن برا همین گرون میشده.

خب هرسال مصالح ساختمانی گرون میشه دستمزد کارگر گرون میشه و طبیعتا قیمتی که خونه ساخته میشه هم میره ب ...

بالاترم یه پست گذاشتم

خونه ما ۱۶۰ متره که طبقه پایین فروش رفته

منطقه ما همه متراژ بالاس هفته اخر اسفند پدرم به زور یه ۱۱۶ متری پیدا کرد برای خرید

چنتام قبلش اوکی کردن اخربن لحظه فروشنده دبه کرد

همه ی اینا بازیه

بالاتر گفتم یکی از دلایل دلال هست

یکی دیگه از دلایل سیاست سرمایه داران هست که تصمیم میگیره سرمایه به کدوم سمت حرکت کنه

الان ۲ساله کفه ی بازار طلا سنگین تره

البته که همیشه طلا باارزشتر بوده اما این ۲سال عجیب تر رشد کرده و این قضیه هر چند سال تکرار میشه

بله حتی نسبت به اینکه هواپیماهای جنگی تا کجا میتونستن برن هم فرق میکرد شهرایی که تو شرق بودن و دور ت ...

دقیقا ،منکه اون موقع رو خبر ندارم

فقط از قدیم  شنیدم چند نفر که زمان جنگ ملک زیادی خریدن بار کل نسلشون رو بستن اینقدر سود کردن

ولی به قول شما بعضی شهرا خیلی هم گرون بوده