2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودی شوهرم میگه به دامادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 69 پست
اینم بگم دامادشون ۴۳سالشهههه من ۲۸

دیگه تو جمع شون نرو بهیچ وجه..منم شوهرم همین اخلاقی داره یعنی هربار میریم جایی فقط شش دنگ حواسش بمنه که به ی چیزی گیر بده ..یبار سر اینکه با مردی که همسن پدرم و دوماد داره دو کلمه حرف زدم دعوا راه انداخت..حالا خودش هرکاری بخواد می کنه ها..متنفرم برم جایی باهاش

نه تنها گف خب اون داشته همش صحبت میکرده ومنو هم مخاطب قرار میده گاهی اصلا من به هرکس باهام حرف بزنه ...

بهش بگو  من به هرکس داره صحبت میکنه نگاه میکنم ، مگه تو الان داری با من صحبت میکنی به دیوار نگاه میکنی ؟ 

بعدشم بگو بایدم سرشو بندازه پایین چه معنی داره به یه زن خیره بشه 

وگرنه مردا چی دارن که آدم بخواد نگاشون کنه

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جلوی جمع اینو گفت؟ خب نگاه نکن حساسه به اونی که داره صحبت میکنه نگاه کن

من اگه بخام همش به حساسیت های این اهمیت بدم باید خومدمو زندانی کنم توی خونه و باهیچی‌ارتباط نداشته باشم

گوشی برمیدارم سرش میکنه نوی گوشیم ببینه باکی چت میکنم با تلفن حرف میزنم سوال پیچ ساعت ۸صبح گوشی بردارم چرا بزداشتی اصلا یه وضعی

من اگه بخام همش به حساسیت های این اهمیت بدم باید خومدمو زندانی کنم توی خونه و باهیچی‌ارتباط نداشته ب ...

بد دله 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

اسی ببخشید میپرسمچرا همچین حرفی زده شوهرتدلیلی باید داشته باشهحتما منظوری نداشتی

جدیدا خیلی گیر میده وکنترل میکنه خونه مامانش فشارش رفته بالا میکه تو باعثشی بخاطر نگاهات اصلا وقتی این فشارش گرفتیم  بالا بود دامادشون نبود

دیگه تو جمع شون نرو بهیچ وجه..منم شوهرم همین اخلاقی داره یعنی هربار میریم جایی فقط شش دنگ حواسش بمنه ...

اره این همیشه حواسش به مو و یقه بود ک پیدا نباشه الان میگه چشم چرونی و نگاه میکنی جایی باهاش میرم راحت نیستم و استرس دارم

من میگم بددله خودش و خانوادش قبول ندارن

قبلا چیزی ازت ندیده بود ؟ اگه نه ، پس وقتی دیدی اینجوریه نباید ازدواج میکردی

جدیدا خیلی گیر میده وکنترل میکنه خونه مامانش فشارش رفته بالا میکه تو باعثشی بخاطر نگاهات اصلا وقتی ا ...

ببین دلیل  داره

اگه مواد مصرف میکنه دلیلش هست

یا اون شما رو نگاه کرده و زوم شده و همسرت دیده

یا شما از سر کنجکاوی نگاهش کردی منظورم نگاه های طولانی هست

و همسرت دیده

اعتماد شو جلب کن

اره این همیشه حواسش به مو و یقه بود ک پیدا نباشه الان میگه چشم چرونی و نگاه میکنی جایی باهاش میرم را ...

دیگه هر چی اصرار کرد نرو تو جمع شون..بهتر میشه و ترک میکنه...از رو تجربه میگم

بچه ها مییگین ابروریزی کنه ینی چکار کنه دقیقا؟چی بکه بگه شوهرم بمن اینو گفت؟بدتر خودش زیر سوال میرهد ...

شوهر خواهرشوهرم برام عکس مبتذل فرستاد بار اول شوهرم گفت اشتباهی شده بار دوم گفت دستش خورده گفتم بفرست برای خواهراش زیرش هم بنویس دستم خورده. سکوت کرد . ۲۲ سال دومادشون بود خیلی قبولش داشت تا اینکه خودم رفتم اول سر زنش بعد مادرشوهرم بعد اون یکی خواهرشوهرم جرات نکردن جوابم بدن تا چندسال هم قطع ارتباط کردم تا اینکه پارسال جدا شدن 

قبلا چیزی ازت ندیده بود ؟ اگه نه ، پس وقتی دیدی اینجوریه نباید ازدواج میکردی

ما سنتی بودیم نه ندیده 

فقط بهم مشکوکه خودشم گفته میگه جلوی در مدرسه پسرمون تو به یه مرده اشاره میکردی باور میکنی ک روحم خبر نداره و توهم میزنه