2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 119 پست
فدات آره زقطعا همینطوره ‌ژزنگ نباشی زبون نداشته باشی چشم باز می‌کنی میبینی جز لباس تنت هیچی نداری ه ...

من رفیقم یه دستبند چرم دستم دید که یه طلای ریز روش داره در حد ۳۰۰ سوت .به من گف چه خوشگله گفتم بیا این ادرس مغازه اینم‌پیچش خواستی بخر .گفت نه توووو برام بگیر من باهات بعدا حساب میکنم😐😐😐میخواس منو تیغ بزنه

گفتم نه شرمنده مغازه دوره خودت برو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفیقم یه دستبند چرم دستم دید که یه طلای ریز روش داره در حد ۳۰۰ سوت .به من گف چه خوشگله گفتم بیا ا ...

آفرین .چه زرنگ بعضی ها .تو هم خوب جوابشو میدی .بکو من سر گنج ننشستم  اینم هدیه س .یام کاش میگفتی باشه میخرم دست خودم میمونه تا پولشو حساب کنی .اینجوری دیگه کلا لال میشن 

وای نمیتونم این جوری بگم خیلی خجالتیم🥲🤣

بنظرم کاری که خودم میکنم رو انجام‌بده

به اونا بگو حساب کنن تو ام همونجا براشون کارت ب کارت کن

من اینجور وقتا میگم کارتم‌ مثلا ۱۰۰ تومن داره فقط(در حد دنگم)

یکی حساب کنه من الانش براش میزنم

آفرین .چه زرنگ بعضی ها .تو هم خوب جوابشو میدی .بکو من سر گنج ننشستم اینم هدیه س .یام کاش میگفتی باش ...

بگم میخرم دستم‌می مونه ممکنه طرف ناراحت بشه یا لج کنه بگه نمیخوام بی خیال من بمونمو دستبند خریده شده😂💆‍♀️

من یه چیزی جدیدا یاد گرفتم ما اصلا به کسی مگه بدهی داریم ؟ ناراحت میشه ک بشه اگه اون انقدررر پروعه ک بخواد منو تیغ بزنه من چرا پرو نباشم جوابشو ندم 

بگم میخرم دستم‌می مونه ممکنه طرف ناراحت بشه یا لج کنه بگه نمیخوام بی خیال من بمونمو دستبند خریده شده ...

آره آفرین .ولی نمی‌گم که بخرو این حرفو بزن .اگر همچین پیشنهادی دادن .بگو باشه پس دستبند بمونه دست خودم هر وقت پولشو به نرخ روز داشتی بهت میدم .دیگه عمرا حرفشو بزنه 

وقتی حاضر میشید رایگان با یه مرد وارد رابطه بشید و اجازه نمیدید تا مسئولیت و هزینه یک زندگی رو بپذیره و بهای بودن با یه زن رو بده و قدرشو بدونه 

این میشه ک اون مرد انقدر پررو و وقیح میشه که میخواد پول غذارو هم بندازه گردن شما ...

وقتی حاضر میشید رایگان با یه مرد وارد رابطه بشید و اجازه نمیدید تا مسئولیت و هزینه یک زندگی رو بپذیر ...

دیگه ما هم‌میریم‌اشنا بشیم که ازدواج کنیم

دیگه توو این قرن چجوری دختر و پسر همو بشناسن ؟ پسره بسپارش مامانش دختر براش انتخاب کنه ؟ یا ما آگهی بزنیم توو دیوار که قصد ازدواج کنیم ؟

بالاخره توو یه محیطی دختر و پسر با هم اشنا میشن ۳ ماه ۶ ماه میرن و میان ببینن از هم خوششون میاد یا نه

قرار نیس پسرا سواستفاده کنن !! دختر زرنگم باج نمیده

وای نمیتونم این جوری بگم خیلی خجالتیم🥲🤣

واسه همین دارن ازت سو استفاده میکنن .بگو فلانی این شماره کارت من .تا حالا این مقدار بدهید به من بوده از قدیم هم گفتن حساب حسابه کاکا برادر ..شما هم اگر میخوای رفاقتت بهم ثابت بشه بدهیتو به من بپرداز ....دختر زرنگ باش زبون داشته باش .اینجوری هیچی آخر دستتو نمیگیره ..میدونی با همون مقدار بدهی که دوستات از تو میکنن و پس نمیدن .چه چیزا که میتونستی بخری و نخریدی .در عوض  اونا دارن میخرن ..فردا روز تو خونه خریده هم باشی .طرف میگه بیا به من بفروش بعدا پولشو حساب میکنم .تو هم باز به خاطر رودر بایستی دو دستی تقدیم می‌کنی و منتظر می‌شینی تا پولتو بده عایا ؟؟

افرین جقد زرنگییییمن احتمالا حساب میکردمممم.

نه اصلا به هیچ وجه حساب نکن برای مردا مگه وقتی به طرف اعتماد کامل داری تازه اگه امکان کارت ب کارت کردنم براش نباشه. از دوستاتم حتما دنگ بگیر اگه حساب کردی

میدونم سخته ادم خجالت میکشه ولی بدون همه گرگ شدن اگه گرگ نباشی میخورنت 💆‍♀️