2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 119 پست
آره آفرین .ولی نمی‌گم که بخرو این حرفو بزن .اگر همچین پیشنهادی دادن .بگو باشه پس دستبند بمونه دست خو ...

حالا همین رفیقم اصراررر میکرد منو دعوت کن خونتون

من رفیق کلا خونه نمیبرم هر چی هس همون بیرون ‌نمیخوام از همه چیه خونه زندگیمون سر دربیارن

بعد چند بار ک این رفیقم گف دعوتم کن و نکردم با وقاحت برگشت گف حق داری الان میوه گرون شده😐😐😐فکر کن چقدر باید پرو باشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نجات یافتی🤣🤣🤣🤣

ببین این مغازه بهداشتی ارایشی داره

مثلا ماسک مو شامپو قرصای تقویت کننده خلاصه هر چی که یه خانم لازم داره😂💆‍♀️ یکبارررر تو این مدتی که داریم با هم حرف میزنیم به من تعارف نکرد که چیزی لازم نداری؟ 

ببین دیگه چقدر زرنگه

حالا همین رفیقم اصراررر میکرد منو دعوت کن خونتونمن رفیق کلا خونه نمیبرم هر چی هس همون بیرون ‌نمیخوام ...

ووییی ..خوب کردی دعوت نکردی ..تو هم میگفتی آره واسه همین خودتم دعوت نمیکنی بیام خونتون 

خوب کردی به روی خودت نیاوردی فیلمش بوده اگه بازم خواست از این زرنگ بازیا دربیاره کات کن مرد خسیس مف ...

من حتی اگه لازم بود کارت ملیشو گرو بذاره بازم حساب نمیکردم😂😂😂

البته قبلا اینجوری نبودم با اون ادمی که تو رابطه بودم و عاشقش بودم ، یه تایمی کارشو از دست داد من نگران بودم پول توو جیبش نباشه خودم بهش اصرار میکردم با کارت من حساب کنه

اخر همونم بهم‌خیانت کرد 💆‍♀️

اره افرین خودش یبارم منو دعوت نکرد 😂

ببین بچه زرنگ همینه ..میگم تا پول داری رفیقام قربون بند کیفتم داستان همین ادمهاست .تا پول داری عینهو کنه ادعای رفاقتشون میشه کافیه خودت بری پول قرض بگیری .اصلا خودشونو میزنن کوچه علی چپ شمارتم سیم ثانیه بلاک میکنن و خداحافظ .و تو میمونی و خریدی که در مورد این آدمها کردی 

ببین بچه زرنگ همینه ..میگم تا پول داری رفیقام قربون بند کیفتم داستان همین ادمهاست .تا پول داری عینهو ...

دقیقا همینه ادما تا زمانی ک براشون سود داری میخوانت

حتی دو بار برای خانوادت کادوی خوب بخر ببین رفتارشون چجوری عوض میشه نسبت به قبل ،انگار بیشتر بهت احترام میذارن

دقیقا همینه ادما تا زمانی ک براشون سود داری میخوانتحتی دو بار برای خانوادت کادوی خوب بخر ببین رفتارش ...

ببین من به دوستی داشتم ۱۵سال .فکر کن می‌رفت سرکار .ولی مادره کارت بانکیشو آرش گرفته بود و گذاشته بود تو گاو صندوق .اصلا حق استفاده از کارت بانکی خودشو نداشت .اینم آنقدر تو خانواده تحقیرش کرده بودن که همه حتی عروسا و داماد تحقیرش میوردن و مسخره ش میکردن ..از من پول شارژخطشو میخواست .منم هر ماه میدادم .یه اتفاقاتی افتاد خانوم از من توقع کرد ..منم یه بار برگشتم گفتم کل پولی که تو این ۱سال ازم شارژ خواستی باید بدی .بروشت بهم گفت گدا خانوم و چند تایی فحش ..منم گفتم پول بخوره تو سرت دیگه نه شما تو ببینم رو گوشیم نه پیامتو ..اینم گفت باشه گدااخانوم .فکر کردی فلان و بهمانه..گفتم اوکی نه زنگ میزنی بهم نه پیام 

به نیم ساعت نکشید هی پیام و زنگ که غلط کردم تورو خدا جواب بده ..فکر کن تموم اون ۱۵سال رفاقت من فقط داشتم حمایت عاطفی ازش میکردم درد دلاشو گوش میدادم راهکار میدادم .مسی دور و برش مثل من دلسوز نبود..خودش تیر خلاص زد ..تا همین چند سال پیش زنک میزد خونه پدری که به فلانی بگید زنک بزنه و اینجور چیزا ..منم یه اخلاقی دارم عزت نفسم مهم تر از رفاقته برام .کسی تو قلب من شکست دیگه شکست ..نه رنگ زدم بهش دیگه نه پیام دادم .اللنم می‌دونم باز داره تو بدبختی یا تصمیم خانواده ش زندگی می‌کنه .اما من آرامش دارم چون شده بودم کیسه بوکس خانوم 

ببین من به دوستی داشتم ۱۵سال .فکر کن می‌رفت سرکار .ولی مادره کارت بانکیشو آرش گرفته بود و گذاشته بود ...

میگن کور که بینا میشه اولین چیزی که میشکونه عصای دستشه ، چون اونو یاد دوران سختیش میندازه 

مطمئن باش همین رفیقت اگه شرایطش خوب میشد اولین ادمی که رابطشو باهاش کم یا قطع میکرد شما بودی

منم یه رفیق اینجوری داشتم همیشه درد و دلاشو گوش میدادم و چسناله های قهر و اشتیشون رو ، اخرش با دوس پسرش ازدواج کرد 

بعد ازدواجش به من تیکه مینداخت که اره من با عشقم ازدواج کردم ولی تو کات کردی تو رو نخواست. اخر انقددد تحملش کرد یه روز همه جا بلاکش کردم با اینکه میدونم الان پشیمونه ولی بقول شما چیزی ک از چشم بیفته دیگه تمووومه فقط خدا میتونه نظرمو عوض کنه

میگن کور که بینا میشه اولین چیزی که میشکونه عصای دستشه ، چون اونو یاد دوران سختیش میندازه مطمئن باش ...

آره واقعاااا .نمک میخورن و نمکدون میشکنن.هیچی اندازه آرامش برامون نباید مهم باشه .آدمها میان و میرن