2777
2789
عنوان

عمل بینی حمیدرضا نوری

43 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من یه دختر شهرستانی ام که با اصرار مادرمو راضی کردم برم تهران و بینیم رو عمل کنم کسی هس با دکتر نوری تو اقدسیه عمل انجام داده باشه؟! به نظرتون دکتر خوبیه؟!

عکستو براش فرستادی نظرشو بگه ؟ 

دکتر نوری تیپ تعیین می‌کنه برای بینی مثلا A,B,C

بعد اگر  A و B باشی میتونی بری مطب تا ویزیت بشی 

بعد بهت میگه چند درصد تغییر می‌کنی من رفتم گفت نهایت ۲۰ درصد تغییر می‌کنی و ارزش نداره و عمل نکن 

این موردهایی که میبینی تو پیجش گذاشته اونا کیس های ساده کم کار استخوانی بودن که پایه زیبایی خوبی هم داشتن و کار خیلی تمیز در اومده 

من عکس های پیجش رو نشون دادم و گفتم همین طوری می‌خوام گفت مال تو اصلا اینطوری در نمیاد 

دوتا از عمل هاش هم دیدم اصلا شبیه عکس های پیجش نیست و واقعا خوب نشده بودن

عکستو براش فرستادی نظرشو بگه ؟ دکتر نوری تیپ تعیین می‌کنه برای بینی مثلا A,B,Cبعد اگر A و B باشی می ...

مرسییی که راهنماییم کردی

منم میترسم مث پیجش خوب درنیاد 

آخه میگن دکتر معروفیه

نمونه های پیجشم عالی بودن 

نه بینیم رو ندیده

نمیدونم چیکار کنم

هزینه ش هم بالاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسییی که راهنماییم کردیمنم میترسم مث پیجش خوب درنیاد آخه میگن دکتر معروفیهنمونه های پیجشم عالی بودن ...

عکست رو بفرست خودش میگه کدوم تایپ بینی هستی و اگر گفت b و c به نظر من اصلا نرو مطبش اگر گفت a حتما برو