2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی جدی من روم نمیشه با اینجور ادما برم بیرون غرورم میشکنهه یکی بهم بگه که کارتمو جا گذاشتم میخاسته ...

خب وقتی کارتشو جا گذاشته دیگ از دنگم گذشته همه رو باید من حساب کنم😂

خودش کلی افتاده بود دنبالم چطور خوشش نیومده با کلی اصرار باهاش رفتم بیرون... از من ۱۶_۱۷ سال بزرگتر ...

ببین شاید واقعا یادش رفته...شوهرم تعریف میکرد که :پسرعموش دفعه اول که با طرف رفته بیرون یادش رفته بوده کارت ببره بعد به یه بهونه ای اومده بیرون و به من زنگیده که جان مادرت بهم پول برسون آبروم نره ...😂

حالا شمام از چهره اون آقا متوجه نشدی که فیلمشه یا واقعا یادش رفته؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

زر زده

منم بازاری بود اوایل خودش حساب میکرد و اصلا عمرا میزاشت من تو جیب ببرم دست

الان که باهاش جدی تر شدم و تو رابطه ایم میبینم روزی صدتا کارت از بانکای مختلف داره😐که بعضی وقتا من میگمش قاطی نمیکنی باعم؟🤣

یعنی محاله کارتش یادش رفته باشه خیالت راحت

کات کردی؟

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

خب خودتونم باهاش میخندید حرف میزنید اونم برا شما وقت میزاره

خب من که ازش درخواست نکردم با من باشه !! اون از من خواسته وقتمو در اختیارش بذارم باهاش برم توو رابطه

بعدم قانون طبیعت اینه ، جای مرد و زن کاملا مشخصه

والا قدیمام مردا میرفتن شکار  مردونگیشونو اینجوری به رخ میکشیدن. حالا پرنسس های الان یه ناهارو دنگ میگیرن

زر زدهمنم بازاری بود اوایل خودش حساب میکرد و اصلا عمرا میزاشت من تو جیب ببرم دستالان که باهاش جدی تر ...

اره اینا چون هی براشون کارت ب کارت میکنن هزار تا کارت مختلف دارن بعد اونم قرار اول کارتتو جا بذاری

اصلا کارتتو جا گذاشتی کارت ب کارت دیگه همه جاااا هست از خداشونم هست... نباید به من میگف خودش میگف کارت ب کارت کنم براتون... دیگه به دفعه دوم نرسید 

خب من که ازش درخواست نکردم با من باشه !! اون از من خواسته وقتمو در اختیارش بذارم باهاش برم توو رابطه ...

اره دیگه الان همه چی گرون شده اکثرا هم میخان دخترا خودشون خرجشونو بدن و باهاشون تو رابطه باشن 

دخترای امروزی هم به هیچکی نه نمیگن باعث شدن پسرا پرنسس بشن و بهتره نگم که یکسری هام با مردای متاهل و ... میرن تو رابطه 

اون زمان ها دخترام برا خوشون ارزش قائل بودن

ببین شاید واقعا یادش رفته...شوهرم تعریف میکرد که :پسرعموش دفعه اول که با طرف رفته بیرون یادش رفته بو ...

خب ببین این منطقیه 😂😂 وقتی روش نشده حتی بگه جا گذاشتم این میتونست به من نگه خودش کارت ب کارت کنه 

بعدم پسر بچه نبوده ک هول کنه مرده ۴۴ ساله س😂

من حس میکردم خالی بسته

قربونت برمتوو این دنیا زرنگ‌نباشی اتفاقا همونایی که فکر میکنی نبابا این کلاسش ب این حرفا نمیخوره همو ...

فدات آره  زقطعا همینطوره ‌ژزنگ نباشی زبون نداشته باشی چشم باز می‌کنی میبینی جز لباس تنت هیچی نداری همه دیگه از دور و برات رفتن .خودت میمونی و عمر بر باد رفته و اعتماد بیجایی که یه همه داشتی ..منم یه رفیق فاب دارم حتی اگر ۲۰تومنم برای هم خرج کرده باشیم .شماره کارت همو داریم بی رودربایستی پولو می‌زنیم به حساب همدیگه .الان والله تو این اوضاع هزار تومنم با زور به دست میاد 

خب ببین این منطقیه 😂😂 وقتی روش نشده حتی بگه جا گذاشتم این میتونست به من نگه خودش کارت ب کارت کنه ب ...

واقعا از دست این مردا😆😆

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اره دیگه الان همه چی گرون شده اکثرا هم میخان دخترا خودشون خرجشونو بدن و باهاشون تو رابطه باشن دخترای ...

اینم هست که دخترام دیگه مثل سابق نیستن البته یه عده شون . ولی من خودمو میذارم جای پسرا میگم اگه پول نداشتم غرورمو حفظ میکردم با دختری توو رابطه نمیرفتم حداقل تا زمانی که به یه ثبات برسم هم پول نداری طرفو یه ناهار مهمون کنی غرورتو میشکنی که با یه دختر باشی؟ خب تقصیر خودشونه

بعدم میتونه درست انتخاب کنه ک برای خرج کردن زورش نیاد بدونه طرفش ادم حسابیه