2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 119 پست
شما چطوری از زیرش در رفتید که پرداخت نکنیداخه اگر من بودم اون لحظه مجبور میشدم پرداخت میکردممنطورم ا ...

من بودم میگفتم بخدا اگر بزارم تو حساب کنی 

اصلا هرجا میرم حتی با دوستام خود احمقم حساب میکنم 

بعد بقیه ماهو عین بدبخت ها زندگی میکنم

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما چطوری از زیرش در رفتید که پرداخت نکنیداخه اگر من بودم اون لحظه مجبور میشدم پرداخت میکردممنطورم ا ...

راستش من از قبل ب این فک کرده بودم خودمو اماده کردم 😂💆‍♀️اونجا ک گفت جا گذاشت خیلی بی تفاوت نگاش کردم چون بالاخره میدونستم کارت ب کارت هست

بعد گفتم نهایت میگم ای بابا منم کارتمو نیاوردم😂💆‍♀️

فیلمش بود شک نکن

وگرنه لزومی نداشت اعلام کنه آروم میرفت با گوشی حساب میکرد بدون اینکه شما رو معذب کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من بودم میگفتم بخدا اگر بزارم تو حساب کنی اصلا هرجا میرم حتی با دوستام خود احمقم حساب میکنم بعد بقیه ...

منم همین مشکلو‌دارم

اون لحظه جو‌گیر میشم عقلم قد نمیده سریع دست به جیب میشم

اها لابد وظیفه من بود که حساب کنم . دیت اول وقتی ایشون منو دعوت کرده اونمیه مرد یه پول ناهارو نمیتون ...

والا همینو بگو، همین مونده اینم مد کنن وظیفه پسر گردن کلفت مردم نیس، که پول رستوران رو حساب کنه، اونوقت دختری که از باباش چندر غاز پول تو جیبی میگیره، بره پول کافه و رستوران پسرای هول و دودره باز این دوران رو حساب کنه، پسرا هم خوب یاد گرفتن و دارن خیلی از دخترا رو تیغ میزنن، برعکس شده 

من بودم میگفتم بخدا اگر بزارم تو حساب کنی اصلا هرجا میرم حتی با دوستام خود احمقم حساب میکنم بعد بقیه ...

خب چرا اینکارو می‌کنی .دوستاتتم سو استفاده میکنن که همیشه ته جیبت خالیه تا آخر ماه ..حالا دونگاشونو میدن یا پولو میخورن و یه آبم  روش ؟

صددرصد فیلمش بوده، چون اگه فیلمش نبود، نیاز نبود بگه جا گذاشتم، میتونست همون لحظه بی سر و صدا بره و ...

تاااازه فکر کن ۱۵ سالم از من بزرگتره نزدیک ۴۰ و خورده ای سالش بود اونم بازاری بود😐😐😐به ادم بازاری که انقد حواس جمعه کارتشو جا بذاره

بعدم دیگ‌ بقول شما همه جا از خداشونه کارت ب کارت کنی مالیات ندن