2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشکال ندارد خخ فقط بدون عوارض باشه.اگه تریاک خالی باشه خوبه چون تریاک آلزایمر نمیاره

اتفاقا عوارض خیلی خیلی بدی داره من آشنام روان پزشک ازش پرسیدم نخور بزرگوار چیزی میدونم بعد مدتی 

شرمنده این میگم اصلا حالت میشی که یک مدت افسرده و یک مدت شاداب و حتا حس های جنسی تون رو هم از دست خواهید داد 

«شاهی بدون کلاه»

واقعا راسته میگن کسی به مدت طولانی استفاده کنه آلزایمر میگیره

تا حدودی روی حافظه اثر داره برای بعضیا من جمله خودم کابوس شبانه هم‌میاره

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
آره اشتبانوشنم

متاسفانه اعتیاد شدید پیدا کرده بودم بهش وحشتناگ این قرص

سوم پدرم حالم بدشد بردنم دکتر چون چن روز بود نمیخوابیدم و بی قرار بودم دکتر تجویز کرد وگفت فقط نصف یک هفته بخور من چون افسردگی شدید گرفتم هی زیادش کردم از نصف شد یک بعد دو همینجوری تا ۱۰ تاپیش رفتم شبی ۱۰ تا واعتیاد شدید اورد برام باکلی گرفتاری ترکش کردم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اتفاقا عوارض خیلی خیلی بدی داره من آشنام روان پزشک ازش پرسیدم نخور بزرگوار چیزی میدونم بعد مدتی شرمن ...

تنها چیزی که برام مهم نیست جنسی 

انشالله تنها عوارضش همون باشه