2777
2789

سلام خانوما چیکار کنم چشم نخوریم منو همسرم پولدار نیستیم قیافمون معمولیه از خیلیا عقبیم حتی ولی اینو بگم فوق العاده مهربونیم و بد کسی و نمیخوایم یعنی اگه ناخواسته به کسی حرفی بزنیم فوری عذاب وجدان میگیریم اینو میگم بدونین بدجنس نیستیم ولی کلا گاهی بدبیاری پشت هم میاریم که قشنگ حس میکنم چیزی سنگینی میکنه رو ما عین چشم نذر 

مثلا ماشینمون خراب شد تو راه موندیم تو مسافرت یهو ۱۳ تومن خرج کردیم فرداش دست همسرم سوخت کمی چند فرداش تو باغشون کار میکرد پاش کا عمل کرده بود پلاتین داشت سالها پیش پیچ خورد این یکیشه ...

یا پارسال مهمونی جایی رفتیم میدونم طرف چشم دیدن منو نداره برگشتیم میونمون خراب شدبا همسرم الکی . بچه به بغل رو سرامیک سر خوردم خیلی احمقانه بود و ضرر مالی دیدیم این مورد چندین بار اتفاق افتاده وقتی از خونه طرف برمیگردیم 

دو مورد ساده تریتشو گفتم که روزای عادی نیست اینجوری

چیکار میشه کرد؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضیا چشم دیدن کسی رو ندارن من قبلا میگفتم نه همه خوبن گناهه تا اینکه یک ادم تنگ نظر به پستم خورد وای ارزو میکنم هرگز به زندگیم ورود نمیکرد پر از حس منفی و افکار منفی و ننگ نظری

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

اول ماه قمری مرغ ذبح کنید برای نیازمند ..قبل غروب اسپند دود کنید ..صدقه هم مرتب بدبد .ان شاءالله بلا دور باشه

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
اول ماه قمری مرغ ذبح کنید برای نیازمند ..قبل غروب اسپند دود کنید ..صدقه هم مرتب بدبد .ان شاءالله بلا ...

ماهم اینجوری بودیم و هستیم متاسفانه ولی کارایی که گفتم رو انجام داریم میدیم توکل به خدا 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
بعضیا چشم دیدن کسی رو ندارن من قبلا میگفتم نه همه خوبن گناهه تا اینکه یک ادم تنگ نظر به پستم خورد وا ...

دقیقا ادم چون خودش دلش پاکه فک میکنه همه خوبن بخدا که بعضیا بی دلیل دوس دارن ناخوش باشی

بنظرم این اتفاقاتی که ممکنه برا هرکسی بیفته به چشم خوردن ربطش نده که باورت میشه چشم خوردی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دقیقا ادم چون خودش دلش پاکه فک میکنه همه خوبن بخدا که بعضیا بی دلیل دوس دارن ناخوش باشی

من که از دست این ادم دیوانه شدم چون بسیااار خرافه و حرف میبره میاره فقط سعی میکنم دعا بخونم چهار قل ودرکل چیز های خوب زندگیم رو نگم جلوش چون حس حسادتش برانگیخته نشه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره