2777
2789
دعای خاصی و نماز خاصی هست براش ؟اگر فرد گناهکار از کارش پشیمون نیست چون از نظرش گناه نیست ولی چون می ...

وقتی پشیمون نیست دیگه چه توبه ای

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خودش هممونو ببخشه من هر وقت زندگی پس از زندگی میبینم میفهمم تپه سالم نذاشتم کلییی گناه کردم غیبت ...

گناه کبیره منظورمه 

ولی سوالم اینه شاید فردی گناه کبیره کنه ولی پشیمون نیست 

ولی چون حس کمبود خدا رو توی زندگیش داره و میخواد از خدا لور نشه میخواد توبه کنه مگه نه از عمل کارش پشیمون نیست 

وقتی پشیمون نیست دیگه چه توبه ای

چون میخواد محبت خدا رو داشته باشه و در راه اون قدم بذاره فقط برای خدا نمیخواد دیگه انجام بده ولی از نظر وجدانی اون طرف اون گناه نبوده 

گناه کبیره منظورمه ولی سوالم اینه شاید فردی گناه کبیره کنه ولی پشیمون نیست ولی چون حس کمبود خدا رو ت ...

عزیزم گناهان کبیره رو نام ببر

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
دعای خاصی و نماز خاصی هست براش ؟اگر فرد گناهکار از کارش پشیمون نیست چون از نظرش گناه نیست ولی چون می ...

نه نمیشه پس توبه نکن یه جایی که از اعماق قلبت بود اون موقع اما اگه از نظر خودت اشتباه نیست پس عذاب نکش از راه های دیگه به خدا نزدیک شو

ستاره ای در حال سقوط از آسمان باور ها؛

میتونی سرچ کنی .بهترین دعا ذکر استغفرالله و صلوات هست .زیاد بگو .

مرسی 

یک سوال دیگه دارم 

اگر فرد گناهکار از کارش پشیمون نیست چون از نظرش گناه نیست 

ولی چون میخواد به خدا نزدیک باشه و لطف اونو میخواد اینم پشیمونی حساب میشه ؟ 

اول پشیمونی دلی و واقعی  بعدبه زبون آوردن بعد انجام ندادن گناه وانجام واجبات و جبران قبل 

خوش به حال کسی که واقعی توبه میکنه و انگار از مادر متولد میشه و خدایی که هزاران بار از مادر مهربانتر است

توبه فقط بصورت زبونی نباشه چون توکل تون باید قوی بشه ایمانتون طریقت شریعت باشه و مهم اعمال های واجب و رفتارهای خوب مسلمونی تون هست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
نه نمیشه پس توبه نکن یه جایی که از اعماق قلبت بود اون موقع اما اگه از نظر خودت اشتباه نیست پس عذاب ن ...

خجالت میکشم نماز بخونم حس میکنم گناهکارم نباید بخونم 

برای همین میخوام توبه کنم که روم بشه دوباره نماز بخونم

گناه کبیره منظورمه ولی سوالم اینه شاید فردی گناه کبیره کنه ولی پشیمون نیست ولی چون حس کمبود خدا رو ت ...

خب این شخص ابراز پشیمونی نداره برای گناهش پس چرا حس توبه داره !؟ توبه یعنی ابراز پشیمونی و هرگز تکرار نکردن محاله که حس پشیمونی به درکش نرسیده باشه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید