2777
2789
عنوان

خوش حالم که رنج و عذابم سه روز دیگه تموم میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 69 پست
یبار بابام بهش گفت بیا اذان گفت افطارتو بکن شاید هوشت اومد سرجاش

بابات باید بگه تا من راضی نباشم نه بهشت میری نه روزه ت قبوله ـحالا کل سال روزه بگیر و خیرات بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یا مثلا معتقده روزه میگیره تا لاغر بشه در صورتی که توی افطار جوری جبران میکنه که هیچ وقت لاغر نمیشه

عرضم ب حضورت روزه ای ک ب قصد لاغری باشه قبول نیست اصلا

باید فقط ب خاطر رضایت خدا باشه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ارامش من هیچ وقت واسه اون مهم نبوده از بچگی بین منو خواهرم فرق میذاشت شعار ندیم مرد کار میکنه زن هم ...

نه من شعاری نمی‌دم فقط به عنوان یه زن میگم که هر آدمی حق داره یه وقتایی خسته بشه و اگر دعوا نمیخواین و آرامش میخواین یه وقتایی شماها غذا درست کنید در کل آشپزی چیز سختی نیست حداقل از نظر من

و منی که هم روزه میگیرم هم بچه شیر میدم هم دوتا بچه کوچیکو رسیدگی میکنم هم هر وعده غذای درست حسابی برا خانواده میزارم میشورن میسابم و اوووووه....

دم افطارم دوتا لقمه نون پنیر میخورم انگار معدم پره.  

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
عرضم ب حضورت روزه ای ک ب قصد لاغری باشه قبول نیست اصلاباید فقط ب خاطر رضایت خدا باشه

واسه این ترکیبی هست 

هم مذهبیه هم معنوی هم جسمی

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

[QUOTE=376902545]متاسفانه اکثرا تماشا میکنه [/QUOاکر مرجع تقلیید داشته باشه برید به اون استناد کنید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یه روز از هفته و بابات آشپزی کنه یه روز تویه روز حاضری چیزی بخرید سه روز دیگه هم مادرت غذا درست کنه ...

آخ این جمله ی کلیشه ای..... وای وای وای

کلفت؟؟؟؟؟؟؟

خب یک سری وظایف داره

حالا هر اسمی دوس دارین روش بذارین

اولین هم اینه با اهل خونه مهربون باشه

غذاشم به راه باشه حالا یا حاضری یا هرچی

عزیزم میدونم اعصابت بهم ریخته ولی مادرته ها درست نیست اینجوری صحبت کردن 

ینی این بنده ی خدا تنها کسیه که روزه میگیره ولی دخترش یه دونه چایی براش نمیذاره 

اگه توام روزه بودی مادرت همینجوری غرغر می‌کرد ؟؟

یکم کمک حالش باش بخدا جای دوری نمیره مادرته دشمنت که نیست 

تو غذا پختن کمکش کن 

دهنش بو میده ؟؟ عجب بچه ای هستی 

ببین من از شکم سیری صحبت نمیکنم مادر من یه دوره ای بیماری روحی داشت و خیلی حالش بدتر بود 

اما الان که ازش گذشته میگم چرا بیشتر بهش محبت نمیکردم ؟جای دوری نمیرفت مادرم بود 

وظیفه ی مادر نیست غذا پختن اگه مادرای ایرانی درست می‌کنن دیگه از سر عادته یا لطفشونه 

در ضمن مسلمونا فقط خودشونن نمیبینن 

این تویی که الان داری فقط بدیای مامانتو میبینی 

ینی هیچ خوبی ای نداره ؟؟؟

دوتا دختر داره ،قانع اشم که نمیتونید بکنید که روزه نگیر 

پس دوتایی خواهرا پاشید چایی بذارید براش یه سفره ی افطاری حاضر کنید باباتو بفرست بره نون تازه بخره 

همه چیو حاضر کنید خودتونم عصرونه طوری بخورید مامانتونم افطار کنه 

به مامانتم بگو افطار با ما ناهار با تو برای سحریش هرچی درست میکنه بیشتر درست کنه برای ناهار شمام باشه 

آخ این جمله ی کلیشه ای..... وای وای وایکلفت؟؟؟؟؟؟؟خب یک سری وظایف دارهحالا هر اسمی دوس دارین روش بذا ...

خب اینکه توقع داشته باشی یه مادر پنجاه شصت سال هر روز بشوره بپزه و هیچ وقت خسته نشه واقعا پر روییه! کلیشه یعنی چی ! وظیفه یعنی چی 

هر آدمی یه روزایی خسته میشه 

چه دیدگاه های وحشتناکی دارید به مادرتون