2777
2789

یعنی سه روز دیگه عید فطره 

مامانم وقتی روزه میگیره وحشتناک بد اخلاق میشه تا ساعت دوازده میگیره میخوابه یه سری چیزارو میسپره دست من ، از درس و دانشگاه عقب می مونم ، اینش اوکیه خودمو گول میزنم که فرض کن زن خانه داری 

اما اینکه سطح قند خونش میاد پایین دهنش بوی بد میده با هممون سر هیچی دعوا میگیره، کافیه دم افطار بابام نون تازه نخره یا خرماش تموم بشه میشینه با اون بدبخت دعوا راه میندازه که تو خونه هیچی پیدا نمیشه تو بی عرضه ای و فلان

چرا واسه من بدبخت یه چایی نذاشتی چرا من باید واسه شما غذا درست کنم (درست نکنه به ما چه ولی باید جواب بابامو خودش بده) یه قیافه شمر هم به خودش میگیره ، دکتر به خاطر کمرش و قند بالاش گفته‌  روزه نگیر اما این میگیره تا نره جهنم 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی دکتر گفته نگیر چرا بگیره خود خدا تو قرآن داره میگه کسانی که قند دارن مریضی دیگه ای دارن و خانوم بارداری که شک داره برای بچش اتفاقی بیفته یا نه نباید بگیرن 

چرا ما اینقد برا خودمون سخت میکنیم خدا اینقد مهربونه 

راست میگن خدا میگذره انا بندش نه 

شما هم به مامانت بگو اگه روزه باعث مریضیای جدیدی درت بشه تو در برابر بدن خودت مسئولی و اون موقع میری جهنم نه با روزه نگرفتن

روزای خوب توی راه😎✌🏻