2777
2789
اول پشیمونی دلی و واقعی بعدبه زبون آوردن بعد انجام ندادن گناه وانجام واجبات و جبران قبل خوش به حال ...

مشکل اینجاست اون فرد از نظر خودش پشیمون نیست ولی دلش برای روز هایی که به خدا نزدیک بوده تنگ شده انساس دوری از خدا داره و خودشو رو سیاه و گناهکار میبینه برای همین نماز نمیخونه میگه من که غرق شدم 

از نظرش کار اشتباهی نکرده ولی از نظر شریعت و خدا چرا کرده 

این فرد میتونه توبه کنه ؟ 

ب گناهه فکر نکن تو برو سمت خدا هرجوری ک میتونی صلوات نماز ی کار خوب اخلاق خوب هرچی 

بعد کم کم بقیه چیزا هم درست میشه 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توبه فقط بصورت زبونی نباشه چون توکل تون باید قوی بشه ایمانتون طریقت شریعت باشه و مهم اعمال های واجب ...

مشکل اینجاست اون فرد از نظر خودش پشیمون نیست ولی دلش برای روز هایی که به خدا نزدیک بوده تنگ شده انساس دوری از خدا داره و خودشو رو سیاه و گناهکار میبینه برای همین نماز نمیخونه میگه من که غرق شدم 

عزیزم همین که از اعماق قلب ت پشیمان باشی توبه محسوب میشه،به شرطی که ترک گناه کنی‌.در ضمن اگه حق النا ...

مشکل اینجاست اون فرد از نظر خودش پشیمون نیست ولی دلش برای روز هایی که به خدا نزدیک بوده تنگ شده انسا ...

ایشون خدا رو به اندازه محدودیت و کوچکی خودمون میبینن.

انشاالله خدا قبول می‌کنه.

خب این شخص ابراز پشیمونی نداره برای گناهش پس چرا حس توبه داره !؟ توبه یعنی ابراز پشیمونی و هرگز تکرا ...

توبه برای اینکه روش بشه نماز بخونه

نمیدونم واقعا چجوری بگم 

توبه برای اینکه کاری که خدا گفته رو گوش نکرده 

ولی از ته قلبش توی اون کار اشکالی نمیبینه و از کرده اش زیاد پشیمون نیست فقط برای کسب لطف خدا میخواد انجام بده .

دلش میخواد دوباده نماز بخونه ولی نمیتونه بخونه چون میگه من گناهکارم پس اب که از سر گذشت چه یک وجب چه نیم وجب

مرسی یک سوال دیگه دارم اگر فرد گناهکار از کارش پشیمون نیست چون از نظرش گناه نیست ولی چون میخواد به خ ...

برای نزدیکی ب خدا باید مقرراتی ک خداوند تعیین کرده رعایت بشه و خط قرمز های خدا رو رد نکنی. در این صورت بنده مقرب درگاه خدا میشی 

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
مشکل اینجاست اون فرد از نظر خودش پشیمون نیست ولی دلش برای روز هایی که به خدا نزدیک بوده تنگ شده انسا ...

اره به درک توبه و شریعت طریقت مسلمون بودنش رسیده ک احساس دور شدن از خدا حس کرده فهمیده  ولی نمیدونه چطوری باید شروع کنه به انجام هاش برسونه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
پس نیگی توبه نکنم ؟ چون واقعا پشیمون نیستم

خب وقتی میگی پشیمون نیستم توبه چی 

ببین شیطان میخواد برات دلیل بیار ک تا توبه نکنی سمت خدا نمیتونی بری 

تو سمت خدا برو ب توبه اون گناه فکر نکن 

وقتی قلبت فکرت ب یاد خدا باشه کم کم خدا خودش کمکت میکنه یهو میبینی خیلی وقته اون گناهو نکردی 

برای شروع هم لازم نیست هی نماز قران اینا بخونی بشین فارسی با خدا حرف بزن دوستانه عاشقانه 

کم کم قرانم بخون نمازم بخون اما ب خودت سخت نگیر خدا ب احوال اعمال ما اگاهه از قلبها حرفها 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
توبه برای اینکه روش بشه نماز بخونهنمیدونم واقعا چجوری بگم توبه برای اینکه کاری که خدا گفته رو گوش نک ...

ما انسان ها تعقل عقل فکر داریم انسانیت داریم که متمایز شدیم کلا همه چیز کل جهان قواعد و قانون های خودش داره یک مثال واضحه میزنم ک متوجه بشین این مطلب کل جهان فرقی نداره چه کشورها مسلمان چه کشورهای اروپایی فرقی نداره قوانین قاعدهایی انسانی دارن عنوان شده  مثل کمک کردن به دیگران در مشکلات خوب هست ، مثل اسباب بازی هدیه دادن به بچه ها خوب هست مثل کسی که مشکلاتی داره کمک کردن بهش خوب هست و قوانین بد هم کل جهان دزدی کردن بد هست و دروغ گفتن بد هست واز چهار راه چراغ قرمز شدن بد هست اینا قوانین قاعده اصول هستن کجای جهان شنیدین کمک کردن در مشکلات هم بد هست؟ کجای جهان گفتن بدی کردن خوب است؟ 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید