2777
2789

حس بیهودگی زندگی دارم. خستم همش. درمانش چی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه باید ببینی ریشش کجاست ؟ قطعا یه ریشه ای داره

مثلا یعنی چی ریشش؟

رفتارم خیلی کمالگراست

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
مثلا یعنی چی ریشش؟رفتارم خیلی کمالگراست

مثلا گاهی ممکنه اون آدم بگه اصلا این شوهر چیه من کردم کاش مجرد بودم

یا کاش یه شوهر پولدار داشتم 

یا کاش میرفتم سر کار

یا کاش مهاجرت میکردم 

یا کاش بچه دار نمی‌شدم

ته ذهنت یه چیزی هی تکرار میشه یه زمزمه که باعث این ناراحتی شده ببین اون چیه و آیا قابل حل هست ؟!

همین که درد نداری قدر بدون کاش منم قدر سلامتی ام رو می دونستم تو رو خدا دعا کنید خوب بشم

شما مشکل بیماریتون چیه ؟ 

سلامتی هم ندارم استرس دارم همش . همش فکر میکنم بیماری خاص دارم

شما مشکل بیماریتون چیه ؟ سلامتی هم ندارم استرس دارم همش . همش فکر میکنم بیماری خاص دارم

دیسک گردن 

آرتروز گردن 

دیسک کمر 

آسیب مینیسک زانو 

کندرومالاسی زانو 

وسکولیت پوستی 

حالا هم از دیروز افتادم رختخواب برای درد فک 

دیسک گردن آرتروز گردن دیسک کمر آسیب مینیسک زانو کندرومالاسی زانو وسکولیت پوستی حالا هم از دیروز افتا ...

منم درد فک دارم. رفلاکس معده. همه جام درد میکنه.‌

درد فک شما چطوره ؟ از من صدای شن ریزه و تق تق صدا میده درد هم دارم بعد تعطیلات باید برم دکتر

صدا نداره ولی گوش و گزدنم درد میکنن

تو عکس زده که مفصل فکم مشکل داره سمت چپ مخصوصا دردش بیشتره. سمت گونه