2777
2789
عنوان

چجوری نماز میخونید

284 بازدید | 25 پست

خیلی سخته

من چهار ساله تصمیم دارم نماز بخونم نمیشه

هی یادم میره

ولی مامانم همیشه نمازش اول وقت میخونه

روزه میگیرم غسل میکنم حلال حروم هم خیلی واسم مهمه

ولی حس میکنم جای نماز کمه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قدرت ایمانت ببر بالا از نماز دو رکعت شروع کن نماز صبح قضا شده کم کم همشو میخونی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

قدرت ایمانت ببر بالا از نماز دو رکعت شروع کن نماز صبح قضا شده کم کم همشو میخونی

ببین من وسواسی شدم

همش احساس میکنم اشتباهه

حتی وضو گرفتنم 

یا یه تار موم بیرون باشه 

شاید باورت نشه ولی همش احساس میکنم نمازم باطله برا همین ول میکنم

ببین من وسواسی شدمهمش احساس میکنم اشتباههحتی وضو گرفتنم یا یه تار موم بیرون باشه شاید باورت نشه ولی ...

شیطان دقیقا دارع اینطوری اذیتت میکنه که نماز نخونی این وسواس های مزخرف بنداز کنار 

بخون حتی اگه شک داری

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

خونه بدون ستون می‌ریزه آوار میشه

اون دنیا اول نمازو چک میکنن بعد بقیه چیزا 

همش میترسم کارنامه اعمالم قبول نباشه

ببین اول که اذون میگن سریع بخون که یادت نره

من ازقبل اینکه بهم واحب بشه میخوندم ولی بازم پیش میادکه یادم بره بخونم یکم دیرتر میخونم

نمازخیلی خوبه من تاهمین مرحله اززندگیمم که رسیدم بخاطر نمازایی که میخونمه نمازتو سبک‌بشمری خداهم ارزوها ودرخاستای تورو سبک‌میشمره

اصن نمازنخونی نه این دنیارو داری نه اون دنیارو

ببین من وسواسی شدمهمش احساس میکنم اشتباههحتی وضو گرفتنم یا یه تار موم بیرون باشه شاید باورت نشه ولی ...

اینا وسوسه است دختر خوب 

اصلا اهمیتی نده 

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

سعی کن اول بفهمی نماز چیه و چرا می خونن مطمئن باش جذبش میشی بعدم سعی کن تا اذان میگه پاشی نمازت رو بخونی

حیفت نمیاد دختر؟ وقتی به فکر افتادی که نماز بخونی یعنی خدا صدات کرده و آغوشش رو به روت باز کرده اون وقت تو تنبلی می کنی؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید