2777
2789
عنوان

زنداییم به داییم خیانت کرد قیامت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4054 بازدید | 106 پست
هیچی تهش چند تا شلاق بخوره اونم دو درصد از صد درصد امکانش هست

نه حکم سنگین داره مردی ک با زن متأهل بوده باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی نمیدونستم بعد راسته میگن قانون مهریه رو تغییر دادن و گفتن از ۱۴ سکه بیشتر نمیدن؟

نه هنوز حرفش هست تا ببرن مجلس کوتا بره رای بیاره و قبول بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
هیچی تهش چند تا شلاق بخوره اونم دو درصد از صد درصد امکانش هست

😐😐😐😐😐😐😐

زنه با سنگسار نمیمره؟ سنگسار واقعا سنگساره؟ 

مرده دوتا ماچ فقط میکننش؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
😐😐😐😐😐😐😐زنه با سنگسار نمیمره؟ سنگسار واقعا سنگساره؟ مرده دوتا ماچ فقط میکننش؟

نه سنگسار دیگه نیست اعدامه

بیشتر ببینید
جدی نمیدونستم بعد راسته میگن قانون مهریه رو تغییر دادن و گفتن از ۱۴ سکه بیشتر نمیدن؟

با این شرایط، 14 تا هم خداتومنه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
نه سنگسار دیگه نیست اعدامه

پس این زنه برای میشه مهریه چرا نمیترسه

جالبه زن اعدام باشه، مرد دوتا شلاق

بازم شاهد عدالت هستیم

بیشتر ببینید
زندایی منم خیانت کرده با ۴ تا بچهچرا اینجوری شدن ایناا

انگار عادی سازی شده 

بیشتر ببینید
اون مردای هول و آشغال که دنبال زن مردم راه میفتن میخوان بی آبروش کنن اونا از همه آشغال ترن تو درد تو ...

زن خودش باید عاقل باشه اگرنه همه مردا که هولن

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

😐😐😐😐😐😐😐زنه با سنگسار نمیمره؟ سنگسار واقعا سنگساره؟ مرده دوتا ماچ فقط میکننش؟

سنگسار بشه که قطعا میمیره ولی مم تا الان ندیدم این حکم واسه کسی اجرا بشه معمولا تهش زندان میفرستن ولی اگر تکرار بشه فکر کنم تا چهاربار من شنیدم اگر زن طرف و شوهر خودش هرچار بار شکایت کنن اعدامه هم واسه زن هم مرد