2777
2789
عنوان

چجوری نماز میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
اون دنیا اول نمازو چک میکنن بعد بقیه چیزا همش میترسم کارنامه اعمالم قبول نباشه

دلت پاکه با این اعتقاد، حیفه میدونی و نمیخونی

به نظرم از کم شروع کن مثلا بگو تا یک ماه فقط روزای زوج میخونی

بعد 4 روز در هفته بعد کل هفته

بعد دوباره بگو روزای زوج اول وقت و بعد از یه سال بکنش کل سال اول وقت

اما

اگر میخای زود بهش برسی از نماز صبح و بین الطلوعین شروع کن و با دعا و زیارت عاشورا 

وصل به یه مو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من وسواسی شدمهمش احساس میکنم اشتباههحتی وضو گرفتنم یا یه تار موم بیرون باشه شاید باورت نشه ولی ...

اگ یک تار مو بیرون باشه چ اشکالی داره نماز ک باطل نمیشه نمازتو بخون صحیح اشتباه بزار کنار اونارو خدا بهتر میدونه و بخاطر این مسئله های کوچیک خداوند از نیتت در گذر نمیکنه مهم نیت و عشقی که ب الله داری 

برای اینکه نماز یادت نره از تقویم گوشیت وقت اذان ها رو تنظیم کن تا اذان گفت سریع پاشو وضو بگیر

برای اینکه وسواس نیاد سراغت که وضوت اشتباهه حین وضو با حواس کامل مراحلش رو انجام بده یعنی فکرت جاهای دیگه نباشه. اینجوری وقتی تموم شه میبینی هیچ کجاش رو اشتباه نکردی

برای اینکه هم وسواس اینکه موت بیرون باشه رو نگیری بعد سر کردن چادر توو آینه نگاه کن که مویی بیرون نباشه حین نماز هم اگه حس کردی موت بیرون اومده اشکالی نداره همون موقع بذار توو؛ نمازت باطل نیست

برای اینکه نمازت ترک نشه ظهر و عصر رو باهم بخون و مغرب و عشا رو هم باهم

وسواس هم به خرج نده فقط اول وقت بخون (همون موقع که اذان گفت)

بعد هر نماز هم یه دعا کن! بگو خدایا توفیق خوندن نماز بعدی رو به من بده خدا خودش کمک میکنه 🤗

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
ببین من وسواسی شدمهمش احساس میکنم اشتباههحتی وضو گرفتنم یا یه تار موم بیرون باشه شاید باورت نشه ولی ...

منم وسواس گرفته بودم فک‌میکردم پاهام‌دیده میشه یا فک‌میکردم دستم لاک وخودکارداره هی چک میکردم یا هی بادتوشکمم میپیچید فک میکردم‌وضوم باطله بعضی وقتا ۳باروضو میگرفتم‌دوستم خیلی مسخرم مقکرد ولی بعد ازچندنفرشنیدم شیطونه ومحل نده میخاسته من نمارنخونم اینجوری اذیتم میکرده بعدکه بهش محل ندادم مشکلم برطرف شد

اگ یک تار مو بیرون باشه چ اشکالی داره نماز ک باطل نمیشه نمازتو بخون صحیح اشتباه بزار کنار اونارو خدا ...

عزیزم یکی از مبطلات نمازهمینه که موهات وبقیه بدنت دیده بشن

وقتی متوجه میشی اونجاهادارن دیده میشن باید بپوشونی سریع