2777
2789
عنوان

جادو و جنبل خیلی زیاد شده سه

95 بازدید | 5 پست

دعا نویسه یهود خیلی قوی بوده که باطل کردنش خیلی مهارت میخواد

دعا نویسه هم به مادره میگه که یک دعاهایی رو بخونه یزره هم از خاکه کوچه خواهرش برداره با نمک بریزه داخل اسپند

مادره هم سریع دست به کار شد

اسپند رو با خاک و نمک دود کرد، تا در اسپند دود کن رو باز کرد دید یک چیز قرمزی دقیقا وسط این اسپند دود کنه چسبیده تکونم نمیخوره

مادره به دعا نویس گفت، دعا نویسم گفت که: فعلا دعا ازتون دور شده ولی هنوز باطل نشده، باید مراقب خورد و خوراک، افرادی که وارد خونتون میشن باشید. 

این ماجرا برای دو ماهه پیشه ولی پسره هنوز دعاش باطل نشده

لطفا مراقب باشید با کیا رفت و امد میکنید، اینا همه تاثیر منفی روی زندگیتون داره حتما سه تا ایت الکرسی بخونید میخواید برید بیرون

خلاصه بهتون بگیم که اگر شما هم همچین ماجرایی رو داشتید این پایین بنویسید: 

امضا◕ᴗ◕

متاسفانه بعضی از گرقتاری های زندگی از دست همین دعا نویساست

یکی از مهمانای برنامه زندگی پس از زندگی میگفت اون دنیا یکی نشسته بود دعا نویس بود یه نفر پیشش رفته بود دعا برا خانوادم گرفته بود گره تو زندگی من هم افتاده بود و داشت مجازات میشد

خدایا شکرت*
متاسفانه بعضی از گرقتاری های زندگی از دست همین دعا نویساستیکی از مهمانای برنامه زندگی پس از زندگی می ...

اینا که نمیفهمن، تمام این ضرر ها دو طرفست هم خود دعا نویسه اسیب میبینه هم کسی که دعا نوشته

امضا◕ᴗ◕

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالم از دعا طلسم دعانویس همه چی بهم میخوره 

برامون طلسم جدایی گرفت مادرش پسره غیب شد واسه من طلسم گرفت زمین گیر دنبال پسرش نرم

ده بار دادم باطل کنند چون بخاطر طلسما حالم بده 

دیگ خسته شدم رفتم‌نماز باطل السحر خوندم دو شب

فقط خدا نگذره از اونایی دستشون ب دعا طلسم 

انشالله کسی گرفتار نشه

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

حالم از دعا طلسم دعانویس همه چی بهم میخوره برامون طلسم جدایی گرفت مادرش پسره غیب شد واسه من طلسم گرف ...

انشالله، من شنیدم که چهل تا سوره کوثر بخونی تو اب بدنی، فوت نه دمیدن مثله اینکه نفستو اروم بیرون بدی، دعا رو کمتر میکنه، حالا شما امتحان کن انشالله که خدا کمکت کرد

امضا◕ᴗ◕

انشالله، من شنیدم که چهل تا سوره کوثر بخونی تو اب بدنی، فوت نه دمیدن مثله اینکه نفستو اروم بیرون بدی ...

باشه ممنون

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜