2777
2789
عنوان

ب نظرم بارداری بعد از چهل سالگی

526 بازدید | 71 پست

دیگه بجای اینکه پدر مادر بدرد بچه بخورن بچه باید بشه پدر و مادر والدینش..... من بچه ی آخرم مادرم منو تقریبا ۴۳ سالگی بدنیا اورده الان من ۳۲ سالمه و نزدیک مادرم زندگی میکنم... واقعا یوقتایی کم میارم هیچ کدومشونم نمیان کمکم انگار فقط از من توقع دارن با دوتا بچه ک خودم دارم.هههیییییی بازم شکر...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجا که معتقدن تا۵۰میتونی بچه بیاری

۴۰مثلا ازدواج کنی ۴۵بچه بیاری:/

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

اینجا که معتقدن تا۵۰میتونی بچه بیاری۴۰مثلا ازدواج کنی ۴۵بچه بیاری:/

البته بستگی ب شرایط جسمی مادر هم داره... مادر من تو ۴۵ سالگی منو بدنیا اورده اوووووو قبلش ی عالمه بچه داشته بچه اولش ‌ک نیستم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
البته بستگی ب شرایط جسمی مادر هم داره... مادر من تو ۴۵ سالگی منو بدنیا اورده اوووووو قبلش ی عالمه بچ ...

بچه حالا هر چند تا ، تا۳۵سال خوبه ؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مخالف شدید هستمهر چیزی هر کاری یه زمان مشخص دارهواقعا آدمای که تازه تو ۴۰ سالگی فکر بچن رو درک نمیکن ...

واقعا بعضیا مث شما سرشون تو ......باقی مردمه

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

مشکل مامانتون چیه که دائم باید پیشش باشی؟

خب سنش بالاست دیگه دستشم جدیدا شکسته و... هیچی دیگه