2777
2789

کلا اخلاق نداره و می دونستم بهم خوش نمیگذره و اوقاتم رو تلخ می کنه. چند تا مسافرت قبلی همین کار رو کرده بود. هر چند خرج صفر تا صد مسافرت هم به عهده من بود.

بدون هیچ برنامه ریزی قبلی ای یه دفعه گفته بریم بندر. من هم پسرم هوایی شده بود که بریم مسافرت، دیگه قبول کردم. 

بعد این از سر صبح اینقدر عنق بازی و بداخلاقی درآورد و نیش و کنایه و سر بالا جواب میداد که دعوا شد. تو خیابون جیغ میزدم از شدت عصبانیت، این هم هرهر می خندید. بیچاره پسرم بغض کرده بود و از ترس می لرزید به خودش.با این حال کوتاه نمی اومد و زبون درازی و داد و قال میکرد و بیشتر منو تحریک و عصبی می کرد.

بعد هم می خواستم برگردم شهرمون. به خاطر دل پسرم کوتاه اومدم.اینقدر دلم شکسته که حد نداره. اینا همه رو با اشک نوشتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت؟

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

بیشتر ببینید

جاریم و برادرشوهرم مرتب باهم دعوا هستن. حتی وسط خیابون هم داد و بیداد راه مینداختن. پسر بیچارشون هم انقدر تحت تنش بوده الان لکنت زبان گرفته زبون بسته

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
اگه یکی دو بار جوابشو نمیدادی اینطور دعوا نمیشد

دیروز توی راه وایسادیم ناهار بخوریم حدود ساعتای ۴ عصر بود. بعد من و پسرم کم غذا هستیم کلا. ظرف گرفت که اضافه اش را بیاریم خیلی برنج ریخته بودن،پسرم گرسنه شد تو راه بخوره. یه دفعه با حالت طلبکاری و عصبانیت اومده میگه گوشتاش رو که خوردین، اینا رو دیگه کجا ببریم. من هم خالی کردم تو ظرف گفتم خب نمیبریم. دوباره جمع کرده و منو مقصر می کنه. 

اصلا نمی دونم چه مرگشه. انگار سهم غذای اونو خوردیم که طلبکاره. 

شوهر من حتی قبل مهمونی رفتنم منو عصبی میکنه.مسافرت ک جای خود داره.قشنگ سنگ تموم میزاره برام.ولی من جرات ندارم جواب بدم.اگه دهنمو باز کنم هزار برابر عصبی میشه و هرچی از دهنش دربیاد میگه‌.من همیشه سکوت میکنم و اروم اشک میریزم

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی