2777
2789

دوستان من گاهی می‌نویسم و به ژانر جنایی هم علاقه دارم، می‌خوام یه داستان جنایی بنویسم اگه قتلی که خیلی عجیب باشه دور و اطرافتون اتفاق افتاده یا به گوشتون خورده لطفا به اشتراک بزارید، قتلی که پر از رمز و راز باشه، می‌خوام از شنیده‌ها/دیده‌هاتون استفاده کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یوتیوب کمک بگیر

مریجین و اتنا پرونده های خوبی تعریف میکنن .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

منم مثل شما خیلی مطالعه میکنم مخصوصا حل نشده اگه باشه ذهنم بسیار درگیر میشه.

تارا کالیکو ، مورا موری و...

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!»...
بیشتر ببینید

پارسال دختر عموی زن داییم به طرز عجیبی کشته میشه

دختره ۱۴ سالشه مامانش فوت شده و با خانواده مادرش زندگی می‌کنه با مادربزرگ و دایی و زن داییش و بچه های داییش تو روستا یه روز عروسی یکی از فامیلاشون بود دختره نمیره با زندایی باردارش و مادربزرگش میمونه چون اونا نرفته بودن بعد نزدیکی غروب دختره میره ک شیر بگیره بعد از یک ساعت نمیاد مادربزرگش نگرانش میشه و می‌ره میگرده دنبالش پیداش نمیکنه می‌ره پیش زنی ک شیر میفروشه زنه میگه ندیدمش...به باباش زنگ میزنه اونم با برادراش میان تا ساعت ۱ شب ازش خبری نبود تا اینکه میرم داخل باغی ک تو دهاتشونه دختره رو پیدا میکنن قشنگ دراز کشیده گوشواره هاشم طلاعه از گوشاش کشیده شدن و کنارش پرت شدن انگار هیچیش نیس لباساشم حتی خاکی نیس

میبرن پزشک قانونی دختره فوت شده دلیل مرگشم خفگی توسط شخصی اعلام میشه بعد فهمیدن اثر انگشت زن هست

و توسط دوتا مرد تجاوز شده بهش

تاالانم دلیل قطعی مرگشو نمیدونن

🤎انسان باشیم🤎
منم مثل شما خیلی مطالعه میکنم مخصوصا حل نشده اگه باشه ذهنم بسیار درگیر میشه.تارا کالیکو ، مورا موری ...

چه خوب که شما هم علاقه‌مندی، تا حالا به یه قتلی که خیلی برات عجیب باشه برنخوردی؟

بچه‌ها من تازه‌واردم بلد نیستم به پیام‌هاتون جواب بدم😂 ولی از کسایی که کانال جنایی معرفی کردن خیلیی ...

😂❤️یه قلب پایین پیامامون هست جفتش یه از اینا ⬅️ هست اونو‌ بزن پیامتو بنویس میره برا طرف

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
آرمان و غزاله… یعنی اخرشم ندونستن اون دختر بیچاره کجاس

آره توی اینترنت خوندم جریانشو😔 حتی مصاحبه‌هایی که با مادر و پدر غزاله و آرمان می‌شد رو هم دیدم، ولی یه پسری بود فکر کنم داداش آرمان بود بعد از اعدام آرمان توی اینستا فکر کنم خیلی راجع به خانواده‌ی غزاله بد گفته بود اما این‌طور به نظر نمی‌رسید

من فیلمش رو هم دیدم که ساخته بودن ولی همیشه برام سوال بود که چرا آرمان غزاله رو کشت

اون دختر بیچاره کشته شده جسدش هم قاطی زباله ها دفع شده

خدای من😔 یعنی هیچکس متوجه جسد اون دختر نشد؟ مگه زباله‌ها رو بازیافت نمی‌کنن؟ اون کسایی که این کار رو می‌کنن متوجه نشدن؟