2777
2789
عنوان

قتل‌های عجیب تا حالا به گوشتون خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست
آره توی اینترنت خوندم جریانشو😔 حتی مصاحبه‌هایی که با مادر و پدر غزاله و آرمان می‌شد رو هم دیدم، ولی ...

نه بابا دروغه یک خانمی بود توی همین نی نی سایت آشنای غزاله اینا بود 

«شاهی بدون کلاه»

خدای من😔 یعنی هیچکس متوجه جسد اون دختر نشد؟ مگه زباله‌ها رو بازیافت نمی‌کنن؟ اون کسایی که این کار ر ...

کی زباله بازیافت می‌کنه آخه

همین پدر بابک خرمدین جسد چند نفر که کشته بود داخل زباله انداخته بود کسی نفهمیده بود آخرشم فقط یکی از تکه های بدن پسرش پیدا شد و لو رفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پارسال دختر عموی زن داییم به طرز عجیبی کشته میشهدختره ۱۴ سالشه مامانش فوت شده و با خانواده مادرش زند ...

وای خدا، ما هم توی روستامون قتل زیاده

چطور به این سرعت اون دختربچه رو کشتن؟ حتی طلاهاشم نبردن که بگیم به خاطر طلاهاش بوده، خانوادش دشمن نداشتن؟

کی زباله بازیافت می‌کنه آخههمین پدر بابک خرمدین جسد چند نفر که کشته بود داخل زباله انداخته بود کسی ن ...

وای من چندین بار توی اینترنت راجع به بابک خرمدین خوندم و آخرشم نفهمیدم قضیه چی بوده😑

چه خوب که شما هم علاقه‌مندی، تا حالا به یه قتلی که خیلی برات عجیب باشه برنخوردی؟

Gaurav tiwari

Elisa lam

Kris kremers و Lisanne froon

Gareth williams

Rey rivera

Elizabeth mandala

اینا رو براتون یادداشت کردم قتلشون بسیار برای من عجیب بوده.توی منابع فارسی کمتر در موردشون هست اما توی یوتیوب سرچ کنین اتاق سیزدهم.کانال بسیار حرفه‌ای هستن تو این زمینه و اکثر اینارو بررسی کردن

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!»...
بیشتر ببینید
که میگفتن آرامان قاتل نیست

آها

ولی اون پرونده انقدر ابهام داشت که فقط خدا داند

توی فیلمی که ساختن چرا آرمان تا پای چوبه که رفت هیچی نگفت؟ با اینکه مادر غزاله گفته بود که اگه آرمان چیزی بگه رضایت میده

Gaurav tiwariElisa lamKris kremers و Lisanne froonGareth williamsRey riveraElizabeth mandalaاینا رو ...

خیلی ممنونم ازت❤

من داستان قتل الیسا لم رو خیلی اتفاقی بعد از اینکه فیلم خفگی رو دیدم، خوندم و اونم واقعا خیلی عجیب بود برام، مخصوصا اون هتل، واقعا خیلی وحشتناک بود

Gaurav tiwariElisa lamKris kremers و Lisanne froonGareth williamsRey riveraElizabeth mandalaاینا رو ...

خیلی ممنونم ازت❤

من داستان قتل الیسا لم رو خیلی اتفاقی بعد از اینکه فیلم خفگی رو دیدم، خوندم و اونم واقعا خیلی عجیب بود برام، مخصوصا اون هتل

خیلی ممنونم ازت❤من داستان قتل الیسا لم رو خیلی اتفاقی بعد از اینکه فیلم خفگی رو دیدم، خوندم و اونم و ...

وظیفه بود عزیزم.

بله کاملا موافقم واقعا وحشتناک بود هم خود هتل هم آدماش

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!»...
بیشتر ببینید