2777
2789

عزیزان واقعا خوبه آدم وقتی پول از کسی قزض میگیره اولا بهش بگه تو چه بازه زمانی پولو می میده 

دوما همه تلاشش رو بکنه پول رو سرموقع پس بده 

طرف پول قرض میگیره میگه ماه بعد میدم 

بعد آخرم بابد با کلی زبون بازی همون پولو سال بعد ازش بگیری اونم انگار تو داری ازش قرض میگیری 

بعد سال بعد دوباره میاد ازت پول میگیره و اینجاست ک تصمیماتی ک اگه بهش پول بدم معلوم نیست کی پس بده اونم با این تورم !!

قرض هم ندی بهشون برر میخوره ک چرا قرض ندادی 

نکنیم واقعا اعتماد مردم رو نسبت به خودمون خراب نکنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه یادگرفتم به هرکسی پول دادم دیگه منتظر نباشم پس بده. کلا اون مبلغ رو فراموش میکنم انگار از اول اون مبلغ رو نداشتم. چون واقعا فقط اعصاب خوردی هست. اون طرف به خودشم نمیزاره راااحت می‌ره زندگیشون می‌کنه این وسط فقط اعصاب من خورد میشه

دقیقا من سال پیش یه پس اندازی برا پسرم داشتم میخاستم براش طلا بگیرم دوست همسرم قرض دو هفته خواست همسرم بهش داد اون پولو 

در حد پونزده میلیون درسته پولی نیس ولی من ذره ذره برا پسرم جمع کرده بودم اونموقع یادمه رفتم ربع سکه بگیرم یازده میلیون و هفتصد بود 

پولو نداد تا بعد یکسال اونم با چتد بازگفتن و خرد خرد کردن بهمون برگردوند و عملا هیچی ...

ما به نیت کمک کردن دادیم ولی خب اون به قولش وفا نکرد

من دیگه یادگرفتم به هرکسی پول دادم دیگه منتظر نباشم پس بده. کلا اون مبلغ رو فراموش میکنم انگار از او ...

طرز تفکرتون درسته ها 

حتی یخ بار سر کلاس خودشناسی هم استادمون یه اشاره ای کرد به این موضوع 

ولی بنظر خودم این تفکر تو جامعه باعث میشه آدم ها دیگ موقع گرفتاری به هم پول زیاد قرض ندن

متاسفانه همینطوره 

مامانم همیشه میگه اگر دوست داری دوستت را دشمن خودت کنی بهش قرض بده 

من هم خودم هم شوهرم به شدت از قرض گرفتن   متنفریم  . یعنی در بدترین شرایط شده طلا بفروشیم ولی قرض نمی کنیم.  ولی پیش اومده  که شوهرم به دوستاش قرض داده یا همکاراش  . دیگه پول بی ارزش شده تا پس دادن 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

دقیقا من سال پیش یه پس اندازی برا پسرم داشتم میخاستم براش طلا بگیرم دوست همسرم قرض دو هفته خواست همس ...

دقیقا مم میگم کسی که تو این تورم حتی برا مدت کوتاهی حتی پول کمی هم قرض بده لطف کرده 

دیگه پشیمون نکنیم آدما رو از کار خیر 

دقیقا من سال پیش یه پس اندازی برا پسرم داشتم میخاستم براش طلا بگیرم دوست همسرم قرض دو هفته خواست همس ...

به نظر من  چون ارزش پولتون کم شده و نازه خرد خرد پس داده هنوز اون شخص مدیونه 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

وقتی کسی خودشو اینجوری نشون داده نباید بهش قرض بدی.ناراحت میشه که میشه. بذار بشه. تو ناراحت نمیشی؟ ن ...

سعی میکنم به همچین آدمی قرض ندم

ولی دیدی میای ثواب کنی کباب میشی ؟

هم پول قرض میدی تو این تورم هم دفعه بعد ک طرف قرض میخواد و نمیدی جوری باهات رفتار میکنه انگار ارثشو کشیدی بالا

طرز تفکرتون درسته ها حتی یخ بار سر کلاس خودشناسی هم استادمون یه اشاره ای کرد به این موضوع ولی بنظر خ ...

والا این روزا همه گرفتاری دارند ما هم آدمیم قطعا اگر بتونیم به کسی کمک کنیم دریغ نمی‌کنیم ولی بعضی ها جوری با آدم رفتار میکنند که میگی دیگه پشت دستمو داغ کنم به کسی کمک کنم. متاسفانه اینا هستن که باعث میشن اعتماد ها از بین بره وگرنه هستن کسایی که اونقدر خوش قول و خوش حسابن که آدم دلش میخواد همه جوره کمکشون کنه.