2777
2789
عنوان

به زور منو آورد مسافرت و اول سالی رو زهر مارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 104 پست
من واقعا درکتون نمیکنم بابا آخه وقتی کلاچ و دنده نباشه دیگه رانندگی کاری نداره کهههه پات و میزاری رو ...

من مشکلم با ابعاد ماشینه اتفاقا تو. جاده و اتوبان خوبم ولی تو خیابون باریک و کوچه می ترسم ماشینو بمالم 

خودمم خجالت میکشم این همه هزینه کردم آخرم استفاده نمیکنم

الهی زیاد جوابش را نده هر وقت متلک گفت به شوخی بگیر سوره طلاق و مزمل بخون هر روز برای آرامش بین زوجی ...

یه بار مزمل شروع کردم روز به روز بدتر شد. حتی دستم رو پیچوند و انگشتم در رفت، تا مدتها درگیرش بودم. دیگه ولش کردم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار مزمل شروع کردم روز به روز بدتر شد. حتی دستم رو پیچوند و انگشتم در رفت، تا مدتها درگیرش بودم. ...

حالا من شروع کردم هر روز سوره یس ذاریات ومزمل و طلاق و انشراح میخونم پشت سرهم خیلی رابطه امون بهتر شده اولش خاستی بخونی بگو اعوذبالله من الشیطان الرجیم حتما تو خود قرآن هم آمده اولش بگید حتما آخه شیطان کارش ناامید کردن بنده هاست

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان عج صلوات بفرستیدلطفا🌺

من مشکلم با ابعاد ماشینه اتفاقا تو. جاده و اتوبان خوبم ولی تو خیابون باریک و کوچه می ترسم ماشینو بما ...

ابعاد ماشین مهم نیست 

مهم مهارت که شما داری 

جاهای داستان دار و تنگ هم از وسط برو کسی نتونه بیاد بغلت 

ای جای باریکم که دو طرف ماشین گذاشتن رد شدنی آیینه خودت و ماشینا رو ببند 

البته واسه اونارو فقط ببندی بهتره..

آروم برو حواست باشه نماله نهایت بگو یکی اونجا حواسش باشه کمکت کنه 

اندازه ي شوهرت مقصر هستي ولي فقط عيب اونو ميبيني خشم و عصبانيت خودت رو كنترل كني همسرت هم كنترل ميشه ...

من آدم آرومی بودم ولی اون هیچ فرقی نمیکنه براش، یعنی حد و حدود خودش رو نمی دونه. همینطور میتازونه وقتی با زبون خوش باهاش رفتار کنی. پرروتر این حرفاست. 

ابعاد ماشین مهم نیست مهم مهارت که شما داری جاهای داستان دار و تنگ هم از وسط برو کسی نتونه بیاد بغلت ...

مرسی از راهنماییت

مهارت با تمرین به دست میاد امسال میخامم عزممو جزم کنم رانندگیم خوب شه چون واقعا خجالت میکشم 

اندازه ي شوهرت مقصر هستي ولي فقط عيب اونو ميبيني خشم و عصبانيت خودت رو كنترل كني همسرت هم كنترل ميشه ...

ماجرای رستوران همونجا تموم شد. اونو گفتم که بگم همون دیروز می خواست سر دعوا را راه بندازه. 

مرسی از راهنماییتمهارت با تمرین به دست میاد امسال میخامم عزممو جزم کنم رانندگیم خوب شه چون واقعا خجا ...

ببین واقعا کاری نداره 

واقعااا کاری نداره 

جاهای شلوغ و پر ترافیک هم که بری اکثر ماشینا مخصوصا ببینن خانومی خودشون میکشن کنار و زیاد نزدیک نمیان 

خیلیا هم تو جاهای داستان دار خودشون داوطلبانه کمکت میکنن 

نهایت ، نهایتش چیه؟ ی دوبار مالیده میشه میره 

بهتر از اینه که بزاری خاک بخوره 

که بهت قول میدم اگه چیزایی که گفتم و رعایت کنی و از جاهای باریک آروم و با احتیاط بری این اتفاقم نمیوفته 

جای شلوغ و پر خطر هم لاین خودت و برو همونطور که گفتم کسیم نمیچسبه بهت 

ماجرای رستوران همونجا تموم شد. اونو گفتم که بگم همون دیروز می خواست سر دعوا را راه بندازه.

دیروز پسرم هم از لحن و حرف باباش ناراحت شده بود. خیلی طلبکارانه بود حرفش و لحنش و حالت خشمی که داشت. 

مرسی از راهنماییتمهارت با تمرین به دست میاد امسال میخامم عزممو جزم کنم رانندگیم خوب شه چون واقعا خجا ...

کسیم احمق و بی‌شعور بود دیدی داره میچسبه بهت سریع دستت و بزار رو بوق میره کنار 

که این خیلی کم پیش میاد و طرف حواسش نی 

ببین واقعا کاری نداره واقعااا کاری نداره جاهای شلوغ و پر ترافیک هم که بری اکثر ماشینا مخصوصا ببینن خ ...

واقعا ممنونم میخام این ایام عید تهران یه کم خلوت تره ماشینو ببرم بیرون امسال باید بتونم  

باز متشکرم

واقعا ممنونم میخام این ایام عید تهران یه کم خلوت تره ماشینو ببرم بیرون امسال باید بتونم باز متشکرم

خواهش میکنم گلم♡ 

از همین امروز شروع کن..

صبح و ظهر که زیاد مهمونی و این داستانا و نی خودت ماشین و بردار به بچه ها برید تفریح هواام که الان عالیه 

هی نگو فردا فردا 

از همییین امروز 

هر چیم شد و هر سوالی داشتی تو تاپیک خودم حتما بگو 

دیروز توی راه وایسادیم ناهار بخوریم حدود ساعتای ۴ عصر بود. بعد من و پسرم کم غذا هستیم کلا. ظرف گرفت ...

خیلی وقت ها عکس العمل نامناسب شما به دیدگاه های اون مشکل را که حل نمی کنه بلکه تبدیل به یک چالش می شه، مثلا اگر موقعی که گفت برنج خالی را برای چی می خواهید بیارید،بهش می گفتید یک سیخ کباب میگیرم میذارم روش، قطعا تبدیل به اختلاف نمی شد، من گند اخلاق بودنش را انکار نمی کنم اما عکس العمل های مناسب شما می تواند مانع از پیچیده شدن موضوع بشه، درست مثل همین مثال برنج

یه بار مزمل شروع کردم روز به روز بدتر شد. حتی دستم رو پیچوند و انگشتم در رفت، تا مدتها درگیرش بودم. ...

امروز چطوره ؟باز گیر داد؟

سعی کن نادیده بگیریش این آدما خوشی میزنه زیر دلشون فکر میکنن خبریه ،،،فقط نبینش اینطوری خودش رو به آب و آتیش میزنه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....