2777
2789
عنوان

به زور منو آورد مسافرت و اول سالی رو زهر مارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 104 پست
محلش نزار خودت و پسرت برید بگردید اونم گشنه موند به درک

بدی اش اینه ماشین اتوماته و من نمی تونم باهاش رانندگی کنم. حالا من با حقوق زحمت کشی ام خریدم ولی زیرپای اونه. 

می گفت می خوای برگردی ماشین بگیر خودت برگرد. ماشین دست منه. 

خدالعنتت کنه اینجورپدراومردارو،آخه بچه ام دوست داره باباومامانش باهم خوب باشن بیشتربهش خوش میگذره،من ...

من فقط سکوت میکنم در مقابل رفتارای بد شوهرم‌.اصلا باهاش بحث نمیکنم ک آرامش بچهام بهم نریزه.گناه دارن واقعا

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله واقعا براش خیلی ناراحت شدم. فقط به خاطر اون ادامه دادم مسافرت رو وگرنه شده بود جدا ماشین میگرفتم ...

اره مردا خیلی بی درکن ولش کن 

با پسرت خوش باش سلفی بگیرین بگین بخندین خرید کنین فکر کن شوهرت راننده اسنپته😅

بدی اش اینه ماشین اتوماته و من نمی تونم باهاش رانندگی کنم. حالا من با حقوق زحمت کشی ام خریدم ولی زیر ...

چ پرروه😑😑😑اتومات ک راحتتره دخترررر.من با دنده ای اصلا نمیتونم.امتحان کن خیلی راحته

شوهر من حتی قبل مهمونی رفتنم منو عصبی میکنه.مسافرت ک جای خود داره.قشنگ سنگ تموم میزاره برام.ولی من ج ...

نمی دونم چرا اینقدر کوته فکر هستن بعضی ها. 

یه ذره عقل و شعور و درک مال من که نداره. 

نمی دونم چرا اینقدر کوته فکر هستن بعضی ها. یه ذره عقل و شعور و درک مال من که نداره.

ببین من دوتا بچه کوچیکو باید حموم کنم اماده کنم خودم اماده شم وسایل وردارم بچینم تو ماشین آقاااااا بشینه پشت فرمون فقط رانندگی کنه‌.بازم غررررر میزنه.دهنتو ببند دیگه اه

طفلی بچه تحمل کن بزار بچه حداقل خوش بگذره گناه داره دلش مسافرت می‌خواسته

بله الان فقط به خاطر پسرم دارم حفظ ظاهر می کنم وگرنه باباش را می بینم اصلا انگار می خوام خفه بشم، حس خیلی بدی می گیرم. 

نه خاک عالم تو سرش. کاش حداقل پزشک بود و این اداها رو در می آورد. میمون هر چی زشت تر، بازی و اداش بی ...

ببخشید میپرسم شما که درآمد داری چرا به جدایی فکر نمیکنی

آخه مگه اعصاب آدم از فولاده ؟ دیگه تحمل تا کجا

بله الان فقط به خاطر پسرم دارم حفظ ظاهر می کنم وگرنه باباش را می بینم اصلا انگار می خوام خفه بشم، حس ...

بعضی وقتا انقد دلم میخواد بزنمش صدا دمپایی بده تا حرصم خالی بشه😂😂😂

منم هربار ک شوهرم حالمو بد میکنه میگم لعنت بهتدن بااین بچه پس انداختنتون.الانم ب نظر من حالا ک رفتی ...

امروز که خیلی بد بود. کاش فردا پسفردا خوب باشه و زود هم بگذره برگردیم. تحمل دیدن ریخت نحسش رو ندارم. بعد این همه ناراحتی و اعصاب خردی درست کردن آخر شب مزه پرونی هم می کرد. 

امروز که خیلی بد بود. کاش فردا پسفردا خوب باشه و زود هم بگذره برگردیم. تحمل دیدن ریخت نحسش رو ندارم. ...

اه اه اه این مزه پرونی های بی مزشون واقعا رو مخه.بی نمکای مسخره

اسی یاد بگیر سکوت کنی اون میدونه چطوری عصبیت کنه راستش دلم برات نسوخت چون معلومه از پس خودت و شوهرت ...

چی بگم. انتخابم نشون میده چقدر بی عقلم. ببین من خیلی بی زبون و مظلوم بودم ولی این سرش نمیشه هر چی شخصیت و خانومی نشون بدی اون بدترش رو سرت میاره. اصلا درک و شعور این چیزا رو نداره. 

یکی دو بار برای جدایی اقدام کردم. هر دفعه وقتی میبینه کار داره جدی میشه به گوه خوردن میفته. البته از ترس مهریه و خسیسی اش هست.