مادرم سه میلیون پول گذاشته تو حسابش کنار گذاشته برام تا برم شومیز تابستونه بخرم منم میخوام یواشکی سه تومن رو مش برم و یک تومن بزارم روش تا دعای عشق و محبت برای مردی که دوسش دارم بگیرم بینهایت استرس دارم و نمیدونم بعذ اینکه مادرم فهمید چه عکس العملی نشون بدم که متوجه نشه کاره منه با دعانویس هم صحبت کردم منتهی مطمعن نیستم صد درصت نتیجه میگیرم یا نه و از طرفی میترسم نتیجه نگیرم و پولم بسوزه چیکار کنم بنظر شما؟منشی دعانویس گفت اگر نتیجه نگرفتی استاد یک بار دیگه مجانی برات انجام میده
بله ایشون مثل اینکه تو تهران معروفه هرچند من خودم نمیشناسمشون
یکی از اقوام ما خانمش تو جادو جنبل حرف اول و آخر میزد اینقدر طلسم و جادو به خورد شوهره داد سی سال زندگی کردن ولی بالای بیست سال جنگ و دعوا و کتک کاری داشتن آخرش هم طلاق گرفت دیگه با دعا میخوای شوهر بسازی؟
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرشما من چیکار کنم؟ هیچجوره از لحاظ روحی حالم خوب نیست دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشدم
ببین میدونم سخته ولی خب نهایتا اگه قسمتت نشد یکی دیگه. من با سابقه دوبار ازدواج و چندبار اشنایی با مردای مختلف بهت میگم. بله درد عاشقی بد دردیه. ولی بجای این کارا خودت دعا کن و بسپر بخدا که اگه خیره و واقعا ادم خوبیه بشه اگرم نیست از سرت بیوفته. میدونم شاید تا مدتها فراموش کردنش سخت باشه ولی بهتر از این وضعیتته. اینقدر خودتو ذلیل یه مرد نکن