2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست
من فقط تو این سایت همچین چیزایی میبینم، واقعا این دعاها اثر دارن؟😐

نه بابا همش چرت و پرتِ

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عقده شده دارم میمیرم یک ساله زندگیم سیاه شده اینقدری که میگم اگه ۴۰ روز هم که شده ماله من باشه 😭😭� ...

چند سالته؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

خواهر مثل اینکه تو یکی از تاپیکات عکسشو گذاشته بودی

کنجکاو شدم ببینم چه شکلی هست حالا این که انقدر دل باختش شدی😅

اگه دوس داشتی بزار لایکم کن 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

برای منی که این یک سالی مرگ رو به چشمم دیدم زوریه من کل زندگیم رو در راه این مرد فدا میکنم

از من بتو نصیحت دخترجون واسه هیچ بنی بشری این طوری حرف نزن. کل زندگیت مفته مگه که در راه یه ادم فدا میکنی. والا مردم زندگیشونو میرن در راه خدا فدا میکنن. 

خیالتم راحت به تعداد موهای سرم مردا رو دیدم و تجربشو دادم. من برای شوهرمم همچین جمله ای نمیگم

هر وقت دعانویس ازتون طلب پول کرد اون هم میلیونی اولین قدمتون باید گزارش دادن به پلیس باشه نه اینکه برا پر کردن جیبش دست به دزدی بزنید 😐🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦