2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست
هردو متولد یک سال هستیم منتهی رشته و ترم هامون فرق داره بله همشهریمه و کل خاندانش رو میشناسم

اوو پس لابد ترکه یا لر که کل طایفشونو میشناسی 

ان شاءالله که هرچی خیره برات پیش بیاد

همیشه امید داشته باش و به جای توسل کردن به بنده ی خدا برای گرفتن دعا و... از خود خدا بخواه که بهش برسی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

من چندین میلیون پول دعانویس خرج کردماز من بشنو تاپیک هامو بخون امشبم بهش پیام دادم جواب ندادهیچ تاثی ...

ای وای مننن شمااایین کههه

من تک به تک تاپیک های شمارو خونده دارم که چقدرررر پول دعانویس دادید اتفاقا یک مدت طولانی شمارو زیر نظر داشتم ببینم به نتیجه رسیدید یا نه تا پیام بدم بهتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشم خواهر من خودم خیلب خیلی دو به شک بودم شما دوستان لطف کردید منصرفم کردید چون خودمم تابحال اینکارو ...

حالا که حرفش شد بذار یکچیزی واست تعریف کنم 

حدودا پارسال بود که با یک خانم تو گروه چله نماز شب آشنا شدم ...

کلا قضاوتی ندارم اما با توجه به حرفاش فهمیدم آدم با ایمان و مومنی هست 

به من گفت من با یک پسر سید چند ساله هم صحبت هستم و اون آقا یک روز بهم گفت سرطان رحم دارم 

درصورتی که من هیچ بیماری ندارم ....

به من یک دعا داد و وقتی رفتم دکتر بهم گفت سرطان داری ...

من احساس میکنم اون آقا باعثش شد 

حتی این خانم که خیلی آقا رو قبول داشت درمورد منم باهاش صحبت کرد

منم ساده همه چیز رو تعریف کردم و اون آقا گفت فلان جن دنبالمه و یک برگه رو برام بفرست 

همش عربی بود ... بهم یک دستوری گفت انجام بدم 

من در لحظه آخر پشیمون شدم که به قول دوستام خدا دوستم داشت 

با خودم گفتم اگر این آقا واقعا سیده و کارش درسته پس چرا این خانم اینقدر گره و مشکلش زیاده 

تازه من تاحالا اتفاق غیر طبیعی تو زندگیم تا حالا نیفتاده نمی‌دونم چرا همچین تشخیصی داد

چشم خواهرم ممنونم از کمکتون خیلی اروم شدم امشب❤️❤️

چشمت بی بلا

الهی شکر

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

تروخدااااتروخدا قسم اگه پولت زیادی کرده نمیدونی چیکارش کنی شماره کارت میفرستم بفرستش برا من

نه بخدا اخه تو این مملکت پولم زیاذی میکنه؟ مامانم از خودش زده پول کنار گذاشته برا من

حالا که حرفش شد بذار یکچیزی واست تعریف کنم حدودا پارسال بود که با یک خانم تو گروه چله نماز شب آشنا ش ...

خیلی ترسیدم با حرفتون وای کل موهای تنم سیخ شده چطور بخوابم خالا😭😭

خیلی ترسیدم با حرفتون وای کل موهای تنم سیخ شده چطور بخوابم خالا😭😭

واییی 😑😑ببخشید هدفم ترسوندنت نبود دختر تو که کاری انجام ندادی چرا بترسی ؟ برات تعریف کردم که مراقب باشی 

ببین میدونم سخته ولی خب نهایتا اگه قسمتت نشد یکی دیگه. من با سابقه دوبار ازدواج و چندبار اشنایی با م ...

خیلی خیلی تلاشمو کردم ولی واقعا بعد یک سال همچنان نمیتونم بیخیال بشم خیلی این یک سالی سخت گذشته امیدوارم دقیقا طبق حرف های شما بشه عزیزم ممنونم از راهنماییتون🥲❤️

واییی 😑😑ببخشید هدفم ترسوندنت نبود دختر تو که کاری انجام ندادی چرا بترسی ؟ برات تعریف کردم که مراقب ...

خواهش میکنم عزیزم از اینکه چقدر ادم ها غیر قابل پیش بینی و ترسناک شدن ترسیدم خدایی نکرده زبونم لال این دعا رو میگرفتم و طرف مقابلم هم درگیر اجنه و مریضی میشد من چه غلطی باید میکردم؟خداروشکر اومدم تو سایت گفتم تا شماها بیاید و همه چیو برام روشن کنید وای من خودمو میکشتم اگه بلایی سر اون پسر میومد

اسی دعای محبت وقتی اثر میکنه طرف یکم دوست داشته باشه رشته های علاقه محکم کنه

اونم دعای رحمانی 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عزیز یعنی طرف علاقه نداشته باشه جواب نمیده دعا؟

نه اصلا 

اتفاقا برعکس عمل میکنه 

ممکنه یکم گیج و منگش کنه ولی عاشق نه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی